Background image

Extra menu

Ontdek West-Vlaanderen

03-06-14
Reportage Het Lekkere Westen
Naar aanleiding van het Lekkere Westen maakte RTL 4, de 2de grootste zender van Nederland, een reportage van 45 minuten over West-Vlaanderen.
03-06-14
Kamperen
In het kader van het IPK-project 'Kampeertoerisme aan de Kust in de kijker' organiseert Westtoer educatieve inspiratiedagen voor campinguitbaters.
03-06-14
Simulatieschets inrijpunt Flandrien
De West-Vlaamse Flandriengemeenten Gistel, Tielt, Torhout en Avelgem hebben vier nieuwe fietsinrijpunten geïnstalleerd. Een fietsinrijpunt is het ideale start- of rustpunt voor of tijdens een fietstocht. De opvallende design en de foto's van Flandriens plaatsen de fietsinrijpunten in de kijker.
03-06-14
Box met autoroutes WO I
Naar aanleiding van de 100-jarige herdenking van de 'Groote Oorlog' ontwikkelde Westtoer 6 nieuwe toeristische autoroutes in de Westhoek met de Eerste Wereldoorlog als rode draad.
14-08-14
Luk Alloo gaat samen met Het Nieuwsblad op zoek naar de plaats waar BV's in ontspanningsmodus gezet kunnen worden. Hij vroeg ook aan Francesca Vanthielen waar haar vakantieplekje is en.... dat blijkt onze eigenste Belgische Kust te zijn!
06-08-14
Deze zomer moet je shoppen in Oostende op 23 en 24 augustus. Belmodo sprenkelt een heel weekend lang haar fashion magic over de badstad! Jep, een summer event dat je zeker niet mag missen!
28-07-14
Vanaf 28 juli landt Marcel Vanthilt met zijn Hotel M in Knokke-Heist. Vijf weken lang is hij te gast op het Heldenplein in Heist.
28-07-14
Koksgekke workshops & kampen, gezellige kooklessen voor kids!
09-07-14
Ontdek onze nieuwe overzichtskaart, volledig in een nieuw jasje! Boordevol tips om het Brugse Ommeland te ontdekken, beleven, proeven,...
10-06-14
Ontdek de streek- en hoeveproducten van het Brugse Ommeland! 
24-04-14
Ontdek de nieuwe pocketgids 'Het Tieltse: rijker dan je denkt'! 
23-04-14
Dit weekend was het Brugse Ommeland te zien in Vlaanderen Vakantieland. Tatyana Beloy ging op zoek naar de verborgen verhalen in de regio, meer bepaald in Lissewege en Jabbeke.  
01-07-14
Vanaf 8 juli krijgt Kortrijk er een nieuw kampeerautoterrein bij. Het kampeerautoterrein Broeltorens Kortrijk is volledig uitgerust met 8 ruime plaatsen waar kampeerautotoeristen drinkwater en elektriciteit kunnen krijgen.
25-06-14
In het eerste weekend van juli opent een nieuw belevingscentrum over het Kortrijkse begijnhof, op de benedenverdieping van de Sint-Annazaal. Met behulp van een mix van authentiek erfgoed en moderne mediatechnieken wordt het fenomeen ‘begijnhoven’ opnieuw geïnterpreteerd.
25-06-14
In Waregem werd afgelopen weekend het nieuwe kampeerautoterrein Leiekamper geopend aan de Leie. Het kampeerautoterrein heeft een unieke ligging. Wanneer je de trap aan de brug opgaat, kom je terecht in het centrum van Sint-Eloois-Vijve.
05-08-14
Op 15 augustus organiseren de wijnbouwers van Heuvelland de achtste editie van de Wijnfeesten in Heuvelland. In het wondermooie mooie decor van Kasteel De Warande vind je vanaf 11u naast de wijnstanden ook heel wat streekproducten.
08-07-14
Nieuwe kindvriendelijke fietstocht en vakantiekrant boordevol leuke activiteiten.
01-07-14
Ontdek het parcours van de Tour de France
27-06-14
Nieuwe toeristische website voor Veurne

Logeren

Alles over Logeren, Overnachten, Hotels, Bed&Breakfast, Campings, Vakantiepark, Vakantiewoning,...

Actief Beleven

Alles over Fietsen, Wandelen, Routes, Netwerken, Autoroutes, Paardrijden, Mountainbike, Toervaarten, Groendomeinen...

Ontdekken

Alles over Ontdekken, Musea, Bezoekerscentra, Casino, Indoor, Outdoor, Charmante dorpjes,...

Proeven

Alles over Proeven, Lekker Eten, Toprestaurants, Culinaire Adresjes,...

Evenementen

Alles over Evenementen, Tentoonstellingen, Podiumkunsten, Cultuur,...