Background image

Extra menu

Ontdek West-Vlaanderen

03-06-14
Reportage Het Lekkere Westen
Naar aanleiding van het Lekkere Westen maakte RTL 4, de 2de grootste zender van Nederland, een reportage van 45 minuten over West-Vlaanderen.
03-06-14
Kamperen
In het kader van het IPK-project 'Kampeertoerisme aan de Kust in de kijker' organiseert Westtoer educatieve inspiratiedagen voor campinguitbaters.
03-06-14
Simulatieschets inrijpunt Flandrien
De West-Vlaamse Flandriengemeenten Gistel, Tielt, Torhout en Avelgem hebben vier nieuwe fietsinrijpunten geïnstalleerd. Een fietsinrijpunt is het ideale start- of rustpunt voor of tijdens een fietstocht. De opvallende design en de foto's van Flandriens plaatsen de fietsinrijpunten in de kijker.
03-06-14
Box met autoroutes WO I
Naar aanleiding van de 100-jarige herdenking van de 'Groote Oorlog' ontwikkelde Westtoer 6 nieuwe toeristische autoroutes in de Westhoek met de Eerste Wereldoorlog als rode draad.
22-07-14
Deze tweede editie van 3D World Magic en Fun in zo'n 50% groter dan vorig jaar. Nog meer plezier om te beleven!
Grappige situaties nodigen je uit om een bepaalde pose of houding aan te nemen en terwijl kunnen vrienden en familie es lachen en hilarische foto's nemen.
15-07-14
Goed om weten voor wie dacht dit jaar te genieten van PoléPolé Beach.
10-07-14
De Groote Oorlog werd ook intens gevoeld aan de Kust. De regio was een zeer gewild strategisch gebied. Tal vangedenkstenen en monumenten herdenken nog aan de slachtoffers en de strijd. Maar ook verschillende activiteiten worden georganiseerd om de Groote Oorlog te herdenken.
09-07-14
Ontdek onze nieuwe overzichtskaart, volledig in een nieuw jasje! Boordevol tips om het Brugse Ommeland te ontdekken, beleven, proeven,...
10-06-14
Ontdek de streek- en hoeveproducten van het Brugse Ommeland! 
24-04-14
Ontdek de nieuwe pocketgids 'Het Tieltse: rijker dan je denkt'! 
01-07-14
Vanaf 8 juli krijgt Kortrijk er een nieuw kampeerautoterrein bij. Het kampeerautoterrein Broeltorens Kortrijk is volledig uitgerust met 8 ruime plaatsen waar kampeerautotoeristen drinkwater en elektriciteit kunnen krijgen.
25-06-14
In het eerste weekend van juli opent een nieuw belevingscentrum over het Kortrijkse begijnhof, op de benedenverdieping van de Sint-Annazaal. Met behulp van een mix van authentiek erfgoed en moderne mediatechnieken wordt het fenomeen ‘begijnhoven’ opnieuw geïnterpreteerd.
25-06-14
In Waregem werd afgelopen weekend het nieuwe kampeerautoterrein Leiekamper geopend aan de Leie. Het kampeerautoterrein heeft een unieke ligging. Wanneer je de trap aan de brug opgaat, kom je terecht in het centrum van Sint-Eloois-Vijve.
08-07-14
Nieuwe kindvriendelijke fietstocht en vakantiekrant boordevol leuke activiteiten.
01-07-14
Ontdek het parcours van de Tour de France
27-06-14
Nieuwe toeristische website voor Veurne

Logeren

Alles over Logeren, Overnachten, Hotels, Bed&Breakfast, Campings, Vakantiepark, Vakantiewoning,...

Actief Beleven

Alles over Fietsen, Wandelen, Routes, Netwerken, Autoroutes, Paardrijden, Mountainbike, Toervaarten, Groendomeinen...

Ontdekken

Alles over Ontdekken, Musea, Bezoekerscentra, Casino, Indoor, Outdoor, Charmante dorpjes,...

Proeven

Alles over Proeven, Lekker Eten, Toprestaurants, Culinaire Adresjes,...

Evenementen

Alles over Evenementen, Tentoonstellingen, Podiumkunsten, Cultuur,...