Background image

Extra menu

Ontdek West-Vlaanderen

18-06-15
Q-label
De laureaten 2015 zijn gekend!
17-06-15
Flanders Fields
Op donderdag 11 juni waren Toerisme Westhoek en de Diensten voor Toerisme aanwezig op de muziektheaterproductie 'Flanders Fields, eindbestemming Poperinge'.
15-06-15
Online brochures Brugse Ommeland
Wil je je gasten inspireren voor of tijdens hun verblijf? Op de website www.brugseommeland.be vind je verschillende online brochures die je hen kan toesturen via e-mail bij hun boeking. Je kan ze ook afprinten voor tijdens het verblijf.
15-06-15
Fietsers Groene Gordel
Met de seizoensfietsroute ‘’t Groot Verzet’ ontdekken je gasten kleine en grote verhalen over leven in bezet gebied tijden Wereldoorlog I.
14-07-15
In het kader van 200 jaar Damse vaart organiseerde Surfers Paradise in samenwerking met Westtoer, de gemeenten Sluis, Damme, Brugge en de Vlaamse Yachting Federatie zondag 12 juli een eerste internationale SUPtocht (SUP = Stand Up Paddle).   
25-06-15
Ontdek zeven nieuwe bewegwijzerde fietsroutes, die het verhaal vertellen over de Eerste Wereldoorlog in Gistel, Oudenburg, Torhout, Ichtegem, Zedelgem, Koekelare en Kortemark.  
02-06-15
Start ‘200 jaar Damse Vaart’, reserveer je plaatsje!
22-04-15
De Damse Vaart bestaat 200 jaar en dat wordt gevierd met een uitgebreid evenementenprogramma van juni tot september. De Damse Vaart was een initiatief van Napoleon Bonaparte.
06-07-15
Toerisme Leiestreek organiseert samen met 35 restaurants een originele zomeractie met voordeeltarieven. Voor de nieuwe zomeractie zijn enkel authentieke adressen Michelin en Gault&Millau geselecteerd.
02-07-15
Het provinciebedrijf Westtoer is in de Leiestreek gestart met een begeleidingstraject rond kwalitatieve dienstverlening. De opleiding is bedoeld voor toeristische ondernemers in de regio.
10-06-15
Het nieuwe wandelnetwerk Land van Streuvels is open sinds eind april en dat vieren we met een wedstrijd.
03-06-15
Meer dan zeshonderd wandelaars stapten op 19 april in Hulste (Harelbeke) de Roland Garroswandeling in. De wandeling wordt nu permanent gemaakt in een digitale vorm.
07-07-15
Een Heuvellandse piconfrontatie
03-07-15
Verzamelde verhalen #7 - In de luwte van de tussentijd
23-06-15
Begeleide wandeling naar de stille plekjes aan de IJzer en in de Handzamevallei.
23-06-15
Westtoer organiseerde voor toeristische ondernemers uit de Westhoek een begeleidingstraject rond kwalitatieve dienstverlening.

Logeren

Alles over Logeren, Overnachten, Hotels, Bed&Breakfast, Campings, Vakantiepark, Vakantiewoning,...

Actief Beleven

Alles over Fietsen, Wandelen, Routes, Netwerken, Autoroutes, Paardrijden, Mountainbike, Toervaarten, Groendomeinen...

Ontdekken

Alles over Ontdekken, Musea, Bezoekerscentra, Casino, Indoor, Outdoor, Charmante dorpjes,...

Proeven

Alles over Proeven, Lekker Eten, Toprestaurants, Culinaire Adresjes,...

Evenementen

Alles over Evenementen, Tentoonstellingen, Podiumkunsten, Cultuur,...

Overzicht Digitale Apps