Background image

Extra menu

Ontdek West-Vlaanderen

18-06-15
Q-label
De laureaten 2015 zijn gekend!
17-06-15
Flanders Fields
Op donderdag 11 juni waren Toerisme Westhoek en de Diensten voor Toerisme aanwezig op de muziektheaterproductie 'Flanders Fields, eindbestemming Poperinge'.
15-06-15
Online brochures Brugse Ommeland
Wil je je gasten inspireren voor of tijdens hun verblijf? Op de website www.brugseommeland.be vind je verschillende online brochures die je hen kan toesturen via e-mail bij hun boeking. Je kan ze ook afprinten voor tijdens het verblijf.
15-06-15
Fietsers Groene Gordel
Met de seizoensfietsroute ‘’t Groot Verzet’ ontdekken je gasten kleine en grote verhalen over leven in bezet gebied tijden Wereldoorlog I.
25-08-15
Naar aanleiding van 200 jaar Damse Vaart en de historische zomertento
20-08-15
Op zondag 6 september verken je tijdens de ‘100% West-Vlaamse’ sneukelfietstocht de regio Damme en de Damse Vaart met de fiets. Onderweg houden we halt bij vijf 100% West-Vlaamse hoeve- en streekproducenten waar we verwend worden met lokaal lekkers. Dat wordt smullen!
14-07-15
In het kader van 200 jaar Damse vaart organiseerde Surfers Paradise in samenwerking met Westtoer, de gemeenten Sluis, Damme, Brugge en de Vlaamse Yachting Federatie zondag 12 juli een eerste internationale SUPtocht (SUP = Stand Up Paddle).   
25-06-15
Ontdek zeven nieuwe bewegwijzerde fietsroutes, die het verhaal vertellen over de Eerste Wereldoorlog in Gistel, Oudenburg, Torhout, Ichtegem, Zedelgem, Koekelare en Kortemark.  
10-08-15
Toerisme Leiestreek, Aktivia, Krant van West-Vlaanderen, Gemeente Anzegem en Wandelclub De Textieltrekkers organiseren op zondag 13 september het wandelevenement 'West-Vlaanderen Wandelt'.
06-07-15
Toerisme Leiestreek organiseert samen met 35 restaurants een originele zomeractie met voordeeltarieven. Voor de nieuwe zomeractie zijn enkel authentieke adressen Michelin en Gault&Millau geselecteerd.
02-07-15
Het provinciebedrijf Westtoer is in de Leiestreek gestart met een begeleidingstraject rond kwalitatieve dienstverlening. De opleiding is bedoeld voor toeristische ondernemers in de regio.
10-06-15
Het nieuwe wandelnetwerk Land van Streuvels is open sinds eind april en dat vieren we met een wedstrijd.
26-08-15
Ontdek de nieuwe troeven van het Leie-eiland.
25-08-15
Voor volledig 2015 verwacht Westtoer ongeveer 500.000 Wereldoorlog I-bezoekers in de regio.
13-08-15
De echo’s van Will Tura’s ‘Arme Joe’* weerklinken nog steeds in centrum Veurne maar de muziekstad maakt zich al opnieuw op voor de derde editie van Veurne La Fête! Op vrijdagavond 4/09 wordt de markt van Veurne voor de derde keer de place-to-be in de Westhoek!
11-08-15
Een caravan voor toeristische promotie lijkt misschien een gek idee. Toch past dit perfect in de toeristische sfeer van Heuvelland.

Logeren

Alles over Logeren, Overnachten, Hotels, Bed&Breakfast, Campings, Vakantiepark, Vakantiewoning,...

Actief Beleven

Alles over Fietsen, Wandelen, Routes, Netwerken, Autoroutes, Paardrijden, Mountainbike, Toervaarten, Groendomeinen...

Ontdekken

Alles over Ontdekken, Musea, Bezoekerscentra, Casino, Indoor, Outdoor, Charmante dorpjes,...

Proeven

Alles over Proeven, Lekker Eten, Toprestaurants, Culinaire Adresjes,...

Evenementen

Alles over Evenementen, Tentoonstellingen, Podiumkunsten, Cultuur,...

Overzicht Digitale Apps