Het Lekkere Westen - West-Vlaanderen is dé culinaire provincie van België

Lekker Eten en Drinken in West-Vlaanderen

Het Lekkere Westen

Met 'Het Lekkere Westen' presenteren het Brugse Ommeland, de Kust, de Leiestreek, de Westhoek en Brugge een hele reeks invalshoeken voor een weekendje weg. West-Vlaanderen is dé culinaire provincie van  België, nergens is het gastronomisch aanbod zo groot.

Je vindt er unieke en smakelijke bestemmingen die zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Kleine en grote adressen garanderen je het allerbeste. Gepassioneerde chefs werken met lokale seizoensgebonden kwaliteitsproducten en je kan ze dan ook de ambassadeurs van hun regio noemen.

Daarnaast is West-Vlaanderen dé bierprovincie bij uitstek. Ontdek de tips qua bierbeleving en het diverse aanbod aan brouwerijen en bieren.

Het Lekkere Westen-magazine kan je online lezen (scroll naar beneden) maar je kan het ook bestellen via onze webshop. Bestel het hier 

Wens je kans te maken op een expeditie hinterland voor 8 personen of een etentje voor 2 personen t.w.v. 100 €, bekijk dan eerst het onderstaande filmpje en klik dan op 'doe mee met de wedstrijd'.

 

doe mee met de wedstrijd

Video

Rubrieken
Facebook
 
Magazine