Tafel 10

Tafel 10 - Bert Denoulet

'Wij werken veelvuldig met Grootmoeders Koffie'
Bert Denoulet - Chef van Het Lekkere Westen
 

  • Onze zuivelproducten halen we bij Vanbruwaene in Tielt, terrine van foie van Handsaeme.
  • Met Grootmoeders Koffie hebben wij een zeer goed contact. Die man heeft echt een ziel voor koffie en deze gebruiken we dan ook graag in onze bereiding. Wij bieden diverse desserts aan waarin koffie verwerkt is, sausen bij het vlees met koffie. 
  • We hebben ook een zeer goed contact met Serellys in Tielt. Daar halen wij onze honing en kersen.  IJs halen we er niet want die maken we zelf.
Doomkerke
Tips van de chef
  • In het landschapspark Disveld, ga ik af en toe gaan wandelen en is het zeer rustgevend.
  • Ook in de Vorte bossen hier in Ruiselede is het uitermate rustig om te wandelen.

Beiden zijn onderdeel van Landschapspark Bulskampveld.

  • Natuurlijk heb je de vele molens in Ruiselede welke tot de verbeelding spreken. Zelf haal ik mijn bloem bij de Artemeersmolen voor mijn brood- en dessertbereidingen. Zeer apart, maar wel de moeite waard om langs te gaan!