Autoloze Zondag

Speciale markt
Brugge

Op Autoloze Zondag krijgen fietsers en voetgangers vrij spel in het Brugse centrum. Verspreid over de hele binnenstad worden door verschillende stadsdiensten, particuliere organisatoren en bewoners tussen 10u en 18u gratis activiteiten en animatiemomenten georganiseerd voor jong en oud. Bezoek de Cultuurmarkt op de Markt of de MobiMarkt op ’t Zand, ga Kroenkelen, volg met het hele gezin het eendjesparcours of kuier door de braderie in de Langestraat en de Hoogstraat. Dansliefhebbers kunnen terecht op het Simon Stevinplein, het Guido Gezelleplein en het pleintje voor de Stadsschouwburg. Neem deel aan de vele activiteiten en geniet van de optredens en de randanimatie in de Brugse straten. Wandel ook eens tot aan de Moerkerkse Steenweg, waar tijdens Sint-Kruis Kermis heel wat te beleven valt. Lady Linn and her Magnificent Bigband sluiten Autoloze Zondag feestelijk af op de Burg. Info en programma: www.brugge.be/autolozezondag

Thema: 
Kindvriendelijk

Contact

Adres: 
Binnenstad Brugge
Markt
8000 Brugge

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 15/09/2019 om 10:00 tot 15/09/2019 om 18:00
    Aan agenda toevoegen 15/09/2019 10:00 15/09/2019 18:00 Europe/Brussels Autoloze Zondag

    Op Autoloze Zondag krijgen fietsers en voetgangers vrij spel in het Brugse centrum. Verspreid over de hele binnenstad worden door verschillende stadsdiensten, particuliere organisatoren en bewoners tussen 10u en 18u gratis activiteiten en animatiemomenten georganiseerd voor jong en oud. Bezoek de Cultuurmarkt op de Markt of de MobiMarkt op ’t Zand, ga Kroenkelen, volg met het hele gezin het eendjesparcours of kuier door de braderie in de Langestraat en de Hoogstraat. Dansliefhebbers kunnen terecht op het Simon Stevinplein, het Guido Gezelleplein en het pleintje voor de Stadsschouwburg.

    Markt, 8000 Brugge DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF