The Bridges: Street Art Festival

Tentoonstelling
Brugge

De lokale artiest Wietse broedde al enkele jaren met het idee. Brugge is op het vlak van Street-Art ietwat minder gekend. Maar nu kwamen er in augustus, in 2 weken tijd, negen nieuwe muren bij. Elk uniek, elk een andere kunstenaar. De regionale artiesten werken met verschillende stijlen, kleuren en input. Het festival is gericht op het beschilderen van gevels zowel in de binnen- als buitenstad. Het thema van het festival is natuur vs. cultuur. Natuur verwijst naar de muren gelegen aan ‘de vesten’ en cultuur naar ons rijkelijk verleden. Een aanrader is om deze Street Art te voet of met de fiets te ontdekken.
Het plannetje is te downloaden via https://thebridges.be/

Thema: 
Kunst & cultuur

Contact

Adres: 
The Bridges: Street Art Festival
Markt
8000 Brugge
E-mail: 

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 01/09/2020 om 00:00 tot 31/12/2020 om 00:00
    Aan agenda toevoegen 01/09/2020 00:00 31/12/2020 00:00 Europe/Brussels The Bridges: Street Art Festival

    De lokale artiest Wietse broedde al enkele jaren met het idee. Brugge is op het vlak van Street-Art ietwat minder gekend. Maar nu kwamen er in augustus, in 2 weken tijd, negen nieuwe muren bij. Elk uniek, elk een andere kunstenaar. De regionale artiesten werken met verschillende stijlen, kleuren en input. Het festival is gericht op het beschilderen van gevels zowel in de binnen- als buitenstad. Het thema van het festival is natuur vs. cultuur. Natuur verwijst naar de muren gelegen aan ‘de vesten’ en cultuur naar ons rijkelijk verleden.

    Markt, 8000 Brugge DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF