City Golf Torhout

Torhout

Met de start van het nieuwe toeristische seizoen moet je dankzij VisitTorhout en City Golf niet meer de auto inspringen om een balletje te gaan slaan. Dat doe je gewoon in de binnenstad. De leukste plekjes van Torhout veranderen in 6 tot 9 holes. Met aangepast materiaal daag je je vrienden, familie of collega's uit. Ideaal voor een leuke gezinsactiviteit of teambuilding. Boeken kan altijd en gelijk wanneer maar op donderdag 30 juli en 27 augustus (steeds om 14 uur) kan je deelnemen aan de Open Tours van City Golf. Schrik dus niet als je op deze data gaat shoppen, de Torhout Masters zijn op komst!Bron: UiTinVlaanderen.be

Label: 
Ik zomer West-Vlaams

Contact

Adres: 
Stadscentrum
Markt 1
8820 Torhout
E-mail: 

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 27/08/2020 om 14:00 tot 27/08/2020 om 15:00
    Aan agenda toevoegen 27/08/2020 14:00 27/08/2020 15:00 Europe/Brussels City Golf Torhout

    Met de start van het nieuwe toeristische seizoen moet je dankzij VisitTorhout en City Golf niet meer de auto inspringen om een balletje te gaan slaan. Dat doe je gewoon in de binnenstad. De leukste plekjes van Torhout veranderen in 6 tot 9 holes. Met aangepast materiaal daag je je vrienden, familie of collega's uit. Ideaal voor een leuke gezinsactiviteit of teambuilding. Boeken kan altijd en gelijk wanneer maar op donderdag 30 juli en 27 augustus (steeds om 14 uur) kan je deelnemen aan de Open Tours van City Golf.

    Markt 1, 8820 Torhout DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
20,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 20,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF