Comedyavond met Karel Declercq

Theater
Aartrijke

HET CORONACABARET – de crisis weggelachen in één show. De quarantaine, de mondmaskers, de contacttracers… Karel Declercq brengt een live gespeelde corona-potpourri. Maar ook de andere actualiteit komt ruim aan bod. Spitse comedy over de actualiteit met sterke jokes, treffende imitaties en prachtige muzikale parodieën. Een aanstekelijk lachspektakel.Voor gezinnen met jonge kinderen is er tijdens de voorstelling ook een gratis aparte kinderactiviteit. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen in een aparte ruimte genieten van een kindervoorstelling en -entertainment, terwijl de ouders de cabaretvoorstelling meepikken.In de ticketprijs is tevens een drankbonnetje voorzien. Hiermee kan voor en na de voorstelling alsook tijdens de pauze een drankje aangekocht worden. Deze activiteit is een samenwerking tussen de Gezinsbond, FERM, Gemeente Zedelgem en 'Ik zomer West-Vlaams'.

Contact

Adres: 
GC Jonkhove
Aartrijksestraat 9
8211 Aartrijke

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 31/10/2020 om 19:30 tot 31/10/2020 om 22:00
    Aan agenda toevoegen 31/10/2020 19:30 31/10/2020 22:00 Europe/Brussels Comedyavond met Karel Declercq

    HET CORONACABARET – de crisis weggelachen in één show. De quarantaine, de mondmaskers, de contacttracers… Karel Declercq brengt een live gespeelde corona-potpourri. Maar ook de andere actualiteit komt ruim aan bod. Spitse comedy over de actualiteit met sterke jokes, treffende imitaties en prachtige muzikale parodieën. Een aanstekelijk lachspektakel.Voor gezinnen met jonge kinderen is er tijdens de voorstelling ook een gratis aparte kinderactiviteit.

    Aartrijksestraat 9, 8211 Aartrijke DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
10,00
Extra prijsinformatie: 
Leden Gezinsbond of Ferm: 7,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF