Dranouter zomersessie: Portland + Dries

Concert
Dranouter

Er klinkt toch muziek in Dranouter deze zomer, dankzij de Dranouter Zomersessies! Op 10 juli staan Dries en Portland op het programma.

18u: Dries:
Wie één song van Dries hoorde, of hem live zijn gitaar zag aanslaan, kan het getuigen: niemand blijft onbewogen bij het werk van deze Belgische singer-songwriter. Het duurt maar enkele seconden voor je verkocht bent aan zijn doorleefde stem en rauwe nummers die balanceren tussen blues en folk. Eens fan, altijd fan.
Zijn solodebuut For The Light In Thy Heart verscheen in oktober 2017 en werd uitstekend onthaald in de pers. Sindsdien speelde Dries al ruim honderd concerten in binnen- en buitenland. Doorheen de authentieke, emotionele songs hoor je flarden van Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder. Maar vooral heel erg veel Dries. Van een ruwe diamant als straatmuzikant, over frontman van New Rising Sun en nu op de rand van de grote doorbraak met zijn solowerk: Dries Bongaerts sloeg in zijn carrière geen stappen over.

20u30: Portland
Het gaat hard voor Portland, sinds ze de StuBru-wedstrijd 'De Nieuwe Lichting' (2018) wonnen. Het aantal streams van debuutsingle ‘Pouring Rain’ is bijna niet bij te houden. Opvolgers ‘Lucky Clover’ en ‘Expectations’ tonen dat het Portland menens is. Een clubtour verkoopt vlot uit. Na hun beklijvende optreden op Festival Dranouter 2018, volgen Rock Werchter en Pukkelpop in 2019.

Geniet met je vrienden of familie van deze fantastische optredens op het gezellig festivalterrein in Dranouter!

Per Zomersessie zijn er slechts 200 tickets beschikbaar.

Label: 
Ik zomer West-Vlaams

Contact

Adres: 
Festivalterrein De Voute
Dikkebusstraat 236
8951 Dranouter
Telefoon/Fax:
+32 57 44 69 33
E-mail: 

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 10/07/2020 om 16:00
    Aan agenda toevoegen 10/07/2020 16:00 10/07/2020 16:00 Europe/Brussels Dranouter zomersessie: Portland + Dries

    Er klinkt toch muziek in Dranouter deze zomer, dankzij de Dranouter Zomersessies! Op 10 juli staan Dries en Portland op het programma.

    Dikkebusstraat 236, 8951 Dranouter DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
35,00

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF