The Golden Glows

Concert
Dranouter

The Golden Glows zijn een akoestisch trio, verzot op lang vervlogen melodieën en met een focus op vocale harmonieën. The Golden Glows maakten hun debuut met A Songbook From the 20's, een live show van twee uur met populaire Amerikaanse deuntjes uit de jaren 1920: een verzameling vergeten radiohits, een paar fakkelliederen, wat vroege jazz, een snuifje country blues, gospel en folk traditionals.De volgende was een folksongboek. Die EP, een muzikale meditatie over de liefde, is een mix van originele muziek en oude woorden die stammen uit de Engelse en Ierse folktradities, Victoriaanse gedichten en ballades uit de 19e eeuw. In het seizoen 2018 -2019 waren ze artist in residence voor de AB. Ze werkten gedurende heel hun residentie aan een project rond de Anthology van Harry Smith.The Golden Glows zijn Nel Ponsaers - Bram Van Moorhem - Katleen Scheir MAN OF LION is het geesteskind van Mario Francken (Antwerpen, België). Op 30-jarige leeftijd is hij klaar om als solo artiest en singer-songwriter uit de kast te komen en zijn geweldige indie-folk onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Man of Lion wil muziek maken die ertoe doet, muziek die toeslaat, muziek waarnaar geluisterd, genoten en gekoesterd wordt.

VVK € 16
ADD € 18
Ledenkorting € 2
Min 18 € 5

Contact

Adres: 
Muziekcentrum Dranouter
Dikkebusstraat 234
8951 Dranouter
Telefoon/Fax:
+32 57 44 69 33

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 29/11/2019 om 20:30 tot 29/11/2019 om 23:00
    Aan agenda toevoegen 29/11/2019 20:30 29/11/2019 23:00 Europe/Brussels The Golden Glows

    The Golden Glows zijn een akoestisch trio, verzot op lang vervlogen melodieën en met een focus op vocale harmonieën. The Golden Glows maakten hun debuut met A Songbook From the 20's, een live show van twee uur met populaire Amerikaanse deuntjes uit de jaren 1920: een verzameling vergeten radiohits, een paar fakkelliederen, wat vroege jazz, een snuifje country blues, gospel en folk traditionals.De volgende was een folksongboek.

    Dikkebusstraat 234, 8951 Dranouter DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF