Herfstwandeling Parkbegraafplaats

Wandelen
Wervik

Blaadjes die vallen dat het een lieve lust is, de zon die de bomen bij momenten in vuur en vlam zet, paddenstoelen die her en der uit de grond schieten, … : dat is het decor voor onze begeleide wandeling. Natuurgids Martine Desmarets neemt je mee op een kleurrijke tochtop de Parkbegraafplaats. Onderweg leer je meer over de fauna en flora die zich voorbereidt om in winterslaap te gaan en over de filosofie die achter dit bijzondere plekje schuil gaat. Afsluiten doen we met een hartverwarmend soepje en een gezellige babbel in onze museumherberg ‘In den Grooten Moriaen’.Praktisch: - Wanneer? Zondag 10 november - Waar? Start om 10 uur aan het Nationaal Tabaksmuseum (Koestraat 63). - Duur wandeling: 1u30-2u - Deelnameprijs: 4 euro (incl. kop soep) - Vooraf inschrijven via www.wervik.be/webshop (klik op rubriek ‘activiteiten’) of aan de balie van de dienst Toerisme (Koestraat 63).

Thema: 
Erfgoed

Contact

Adres: 
Nationaal Tabaksmuseum
Koestraat 63
8940 Wervik

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 08/11/2020 om 10:00 tot 08/11/2020 om 12:00
    Aan agenda toevoegen 08/11/2020 10:00 08/11/2020 12:00 Europe/Brussels Herfstwandeling Parkbegraafplaats

    Blaadjes die vallen dat het een lieve lust is, de zon die de bomen bij momenten in vuur en vlam zet, paddenstoelen die her en der uit de grond schieten, … : dat is het decor voor onze begeleide wandeling. Natuurgids Martine Desmarets neemt je mee op een kleurrijke tochtop de Parkbegraafplaats. Onderweg leer je meer over de fauna en flora die zich voorbereidt om in winterslaap te gaan en over de filosofie die achter dit bijzondere plekje schuil gaat. Afsluiten doen we met een hartverwarmend soepje en een gezellige babbel in onze museumherberg ‘In den Grooten Moriaen’.Praktisch: - Wanneer?

    Koestraat 63, 8940 Wervik DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
4,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 4,00 €; Sociaal tarief: 0,80 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF