Kunstendag voor Kinderen: "De Dansende Rode Schoentjes!"

Theater
Dranouter

Laat je onderdompelen in een eeuwenoud sprookje! Nee, geen stoffig oud verhaaltje maar een wervelend muzikaal sprookje: de vertelling van de dansende rode schoentjes… Tijdens deze interactieve kindervoorstelling vol zang en dans maak je kennis met feeërieke sprookjesmuziek, gebracht door het fluitkwartet 4beauforte. Hierbij zullen u en de kinderen de familie van de dwarsfluit aan het werk zien. De speciaal gecomponeerde muziek kwam tot stand door een samenwerking met de gedreven compositieklas van Jeroen D’hoe aan LUCA School of Arts (Campus Lemmensinstituut). Deze muziek tilt, samen met de unieke en sfeer scheppende prenten, het sprookje van de rode schoentjes naar een hoger niveau.Kruip samen met de muzikantes van 4beauforte in de rode schoentjes van Karen en herontdek het verhaal van het meisje dat niet kon stoppen met dansen. Tijdens deze wonderlijke vertelling komen je eigen dansschoentjes zeker van pas, want stilzitten zal niet lukken!Voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders natuurlijk!Organisatie: Muziekcentrum Dranouter ikv Kunstendag voor Kinderen en in samenwerking met Gezinsbond Kemmel, Wulvergem, Nieuwkerke, Dranouter en met steun van de Gezinsbond Gewest Ieper-Poperinge.

Contact

Adres: 
Muziekcentrum Dranouter
Dikkebusstraat 234
8951 Dranouter
Telefoon/Fax:
+32 57 44 69 33

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 17/11/2019 om 14:30 tot 17/11/2019 om 16:30
    Aan agenda toevoegen 17/11/2019 14:30 17/11/2019 16:30 Europe/Brussels Kunstendag voor Kinderen: "De Dansende Rode Schoentjes!"

    Laat je onderdompelen in een eeuwenoud sprookje! Nee, geen stoffig oud verhaaltje maar een wervelend muzikaal sprookje: de vertelling van de dansende rode schoentjes… Tijdens deze interactieve kindervoorstelling vol zang en dans maak je kennis met feeërieke sprookjesmuziek, gebracht door het fluitkwartet 4beauforte. Hierbij zullen u en de kinderen de familie van de dwarsfluit aan het werk zien. De speciaal gecomponeerde muziek kwam tot stand door een samenwerking met de gedreven compositieklas van Jeroen D’hoe aan LUCA School of Arts (Campus Lemmensinstituut).

    Dikkebusstraat 234, 8951 Dranouter DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF