Luisteren toegestaan 'Vos & Wezel'

Concert
Poperinge

Vos & Wezel brengt een mix van Nederlandstalige luisterliederen en humor. Bewerkingen van grote kleinkunstnummers (Kris De Bruyne, Jan De Wilde, Zjef Vanuytsel, Wim De Craene) in combinatie met eigen werk. Tussendoor enkele leuke verhaallijnen. Dat is het concept. Een gitaar. Een piano. Twee zangstemmen. Twee mannen. Filip Haeyaert en Ghislain Debyser. Wie de vos is, en wie de wezel? Dat moet nog worden uitgevist… --- Ticket: € 20, incl. streekbier en keuze uit hapjes van foodtrucks Bar achteraf --- - Vooraf verplicht inschrijven met je sociale bubbel - Plaatsen beperkt tot maximum 100 personen per avond - Prijs inclusief toegang, drank en eten - Met je sociale bubbel rond een tafeltjeBron: UiTinVlaanderen.be

Label: 
Ik zomer West-Vlaams

Contact

Adres: 
Talbot House
Gasthuisstraat 43
8970 Poperinge

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 09/07/2020 om 20:30 tot 09/07/2020 om 23:00
    Aan agenda toevoegen 09/07/2020 20:30 09/07/2020 23:00 Europe/Brussels Luisteren toegestaan 'Vos & Wezel'

    Vos & Wezel brengt een mix van Nederlandstalige luisterliederen en humor. Bewerkingen van grote kleinkunstnummers (Kris De Bruyne, Jan De Wilde, Zjef Vanuytsel, Wim De Craene) in combinatie met eigen werk. Tussendoor enkele leuke verhaallijnen. Dat is het concept. Een gitaar. Een piano. Twee zangstemmen. Twee mannen. Filip Haeyaert en Ghislain Debyser. Wie de vos is, en wie de wezel? Dat moet nog worden uitgevist… --- Ticket: € 20, incl.

    Gasthuisstraat 43, 8970 Poperinge DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
20,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 20,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF