Picknickzondag - gemeente Jabbeke, Snellegem

Snellegem

Gezellig met familie of vrienden picknicken terwijl je geniet van lekkere lokale producten en met sfeervolle achtergrond muziek van eigen Jabbeekse muzikanten! De gemeente telt verschillende lokale kwekers en landbouwbedrijven die excellente producten leveren. Dit gecombineerd met een mooi plekje in de zon zorgt voor een mooi picknickmoment. De gemeente slaat hiervoor de handen in elkaar met Fairtrade werkgroep. De picknicktassen zijn samengesteld met lokale producten recht van bij de boer of handelaar. Deze zijn ter beschikking vanaf 11u30 en kan je ter plaatste worden genuttigd tot 14u (elders mag ook). Enkele Jabbeekse muzikanten zorgen voor sfeer en gezelligheid met aangepaste achtergrondmuziek terwijl je keuvelt en geniet. Breng je eigen picknickdeken mee want er zijn geen stoelen of tafels, een echte “Déjeuner sur l’herbe”! Naast de drank in de tas is er geen drankverkoop op het terrein. Je eigen vuilnis kan je naar huis meenemen want je hebt elk een eigen tas als herinnering van deze dag! Bij regen kan je niet schuilen onder een tent. Je gereserveerde picknicktas kan je afhalen op locatie en gezellig onder een paraplu of thuis benuttigen.

Om te voldoen aan de corona-maatregelen breng je je eigen mondmasker mee (raadzaam om te dragen bij aankomst en vertrek), je picknickplaats wordt aangeduid per bubbel, blijf je in je eigen bubbel en hou afstand. Niet onbelangrijk: er zijn geen toiletten op het terrein.

Label: 
Ik zomer West-Vlaams
Korte Keten

Contact

Adres: 
Kasteel van Snellegem
Kasteeldreef 5
8490 Snellegem

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 02/08/2020 om 11:30 tot 02/08/2020 om 14:00
    Aan agenda toevoegen 02/08/2020 11:30 02/08/2020 14:00 Europe/Brussels Picknickzondag - gemeente Jabbeke, Snellegem

    Gezellig met familie of vrienden picknicken terwijl je geniet van lekkere lokale producten en met sfeervolle achtergrond muziek van eigen Jabbeekse muzikanten! De gemeente telt verschillende lokale kwekers en landbouwbedrijven die excellente producten leveren. Dit gecombineerd met een mooi plekje in de zon zorgt voor een mooi picknickmoment. De gemeente slaat hiervoor de handen in elkaar met Fairtrade werkgroep. De picknicktassen zijn samengesteld met lokale producten recht van bij de boer of handelaar.

    Kasteeldreef 5, 8490 Snellegem DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
6,00
Individuele prijs:
  • Kinderen t.e.m. 11 jaar: € 3,00

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF