Pigeon - Pigeon on piano

Concert
Torhout

Opgelet: Bij regenweer gaat de voorstelling door in de theaterzaal van CC de BrouckereControleer voor u vertrekt de locatie op www.ccdebrouckere.beBreng uw mondmasker mee voor momenten waarop de veilige afstand (1,5m) niet kan gegarandeerd wordenPianiste Katrien Verfaillie scoorde dé corona-hit ‘Kunnik Nemi Na Joen Komn’. Met meer dan 350.000 views op Youtube en een gesmaakte doorkomst op tv .Katrien Verfaillie - een Gentse met roots in de Westhoek - componeert en speelt eigen werk. Haar creaties baden in melancholie. Ze houden het midden tussen nieuw-klassiek en het minimalisme van bijvoorbeeld Wim Mertens of Michael Nyman. Piano spelen is haar passie. Elke dag opnieuw. Vanuit het niets puzzelt Katrien haar stukken ineen tot elke noot, elk timbre, elk gevoel juist zit. Wars van regels, onvoorspelbaar en toch harmonieus. Ze speelt als een doorleefde pianiste en laat de toetsen haar composities vertellen.Live is Pigeon on Piano een fenomeen. Luisteren en kijken is bijna een filmische ervaring.Reservatie noodzakelijk, tickets binnenkort beschikbaar. Meer info: www.ccdebrouckere.beBron: UiTinVlaanderen.be

Label: 
Ik zomer West-Vlaams

Contact

Adres: 
Tuin de Brouckere
's Gravenwinkelstraat 5
8820 Torhout
E-mail: 

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 09/07/2020 om 20:00 tot 09/07/2020 om 21:00
    Aan agenda toevoegen 09/07/2020 20:00 09/07/2020 21:00 Europe/Brussels Pigeon - Pigeon on piano

    Opgelet: Bij regenweer gaat de voorstelling door in de theaterzaal van CC de BrouckereControleer voor u vertrekt de locatie op www.ccdebrouckere.beBreng uw mondmasker mee voor momenten waarop de veilige afstand (1,5m) niet kan gegarandeerd wordenPianiste Katrien Verfaillie scoorde dé corona-hit ‘Kunnik Nemi Na Joen Komn’. Met meer dan 350.000 views op Youtube en een gesmaakte doorkomst op tv .Katrien Verfaillie - een Gentse met roots in de Westhoek - componeert en speelt eigen werk. Haar creaties baden in melancholie.

    's Gravenwinkelstraat 5, 8820 Torhout DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
10,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 10,00 €; Sociaal tarief: 2,50 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF