On the road to Passchendaele

Concert
Passendale

De Schotse singer-songwriter Alan Brydon componeerde in 2007, samen met Majoor Gavin Stoddart, het lied ‘On the Road to Passchendaele’. Sindsdien bleef Alan pakkende teksten rond conflicten en herdenken schrijven. Zo droeg hij in 2017 zijn ‘Jimmy – Sing For The Boys’ op aan Jimmy Speirs in het bijzijn van tienduizenden voetbalfans in de stadions van ‘Glasgow Rangers’ en ‘Bradford FC’. Voor ‘On the Road to Passchendaele – The Concert’ schreef hij een aantal nieuwe songs waarvan enkele nog niet uitgegeven werden. Tijdens het concert wordt hij bijgestaan door enkele vrienden waaronder de Ierse violiste Tracey McRory en de pipeband ‘Field Marshal Haig’s Own Pipes & Drums’.

Tickets:
- € 12 vvk
- € 14 add

Thema: 
Wereldoorlog

Contact

Adres: 
kerk Passendale
Passendaleplaats
8980 Passendale
Telefoon/Fax:
+32 51 77 04 41

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 10/11/2019 om 20:15
    Aan agenda toevoegen 10/11/2019 20:15 10/11/2019 20:15 Europe/Brussels On the road to Passchendaele

    De Schotse singer-songwriter Alan Brydon componeerde in 2007, samen met Majoor Gavin Stoddart, het lied ‘On the Road to Passchendaele’. Sindsdien bleef Alan pakkende teksten rond conflicten en herdenken schrijven. Zo droeg hij in 2017 zijn ‘Jimmy – Sing For The Boys’ op aan Jimmy Speirs in het bijzijn van tienduizenden voetbalfans in de stadions van ‘Glasgow Rangers’ en ‘Bradford FC’. Voor ‘On the Road to Passchendaele – The Concert’ schreef hij een aantal nieuwe songs waarvan enkele nog niet uitgegeven werden.

    Passendaleplaats, 8980 Passendale DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF