Secret Garden Sessions I High Hi

Concert
Kortemark

Eindelijk! De cultuurdienst zat een tijdje opgesloten in De Beuk, maar mag nu terug buiten om een frisse neus op te halen. Met Secret Garden Sessions brengen we de crème de la crème van de Belgische muziekscène naar de intieme setting van de oude pastorie in Kortemark. Grote bands, een klein publiek en een unieke locatie in openlucht, mix die ingrediënten door elkaar en je krijgt drie onvergetelijke zomeravonden in het hartje van Kortemark. 1 tafel (4 personen) = 32 euroHigh Hi beschrijven is als het zuigen op een toverbal, om de vijf minuten een overrompeling van nieuwe smaken en kleuren. Dansende Beren omschrijft het als volgt: “Schipperend tussen new wave, poprock en shoegaze klinkt High Hi voornamelijk als een eighties indieband die in het verkeerde decennium is beland. Dat is allesbehalve negatief, want de Leuvenaren hebben ook dat moderne jasje naar hun hand weten te zetten. Tegelijkertijd is de band niet bang voor het combineren van extreem catchy refreinen met ietwat experimentelere instrumentatie, noch om regelmatig een atmosferische trip op te zoeken. Voor hun nieuwe project zijn invloeden des te meer uiteenlopend en dat toont alleen maar de ambities van de band.” Dit concert kadert binnen het project #ikzomerwestvlaams van de provincie West-Vlaanderen.Bron: UiTinVlaanderen.be

Label: 
Ik zomer West-Vlaams

Contact

Adres: 
Pastorie Kortemark
Pastoor Blanckestraat 17
8610 Kortemark

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 16/07/2020 om 20:30 tot 16/07/2020 om 22:30
    Aan agenda toevoegen 16/07/2020 20:30 16/07/2020 22:30 Europe/Brussels Secret Garden Sessions I High Hi

    Eindelijk! De cultuurdienst zat een tijdje opgesloten in De Beuk, maar mag nu terug buiten om een frisse neus op te halen. Met Secret Garden Sessions brengen we de crème de la crème van de Belgische muziekscène naar de intieme setting van de oude pastorie in Kortemark. Grote bands, een klein publiek en een unieke locatie in openlucht, mix die ingrediënten door elkaar en je krijgt drie onvergetelijke zomeravonden in het hartje van Kortemark. 1 tafel (4 personen) = 32 euroHigh Hi beschrijven is als het zuigen op een toverbal, om de vijf minuten een overrompeling van nieuwe smaken en kleuren.

    Pastoor Blanckestraat 17, 8610 Kortemark DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
32,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 32,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF