Secret Garden Sessions I IBE (solo)

Concert
Kortemark

Eindelijk! De cultuurdienst zat een tijdje opgesloten in De Beuk, maar mag nu terug buiten om een frisse neus op te halen. Met Secret Garden Sessions brengen we de crème de la crème van de Belgische muziekscène naar de intieme setting van de oude pastorie in Kortemark. Grote bands, een klein publiek en een unieke locatie in openlucht, mix die ingrediënten door elkaar en je krijgt drie onvergetelijke zomeravonden in het hartje van Kortemark. 1 tafel (4 personen) = 32 euroGrote namen hebben genoeg aan hun voornaam. IBE. De jonge singer-songwriter met een stem als een bronsgroene klok raast als een wervelwind door muziekland. Twee jaar geleden laat hij voor het eerst van zich horen wanneer hij op zijn vijftiende een Ed Sheeran coverwedstrijd wint op Studio Brussel. De grote ontbolstering komt er echter dit voorjaar tijdens The Voice van Vlaanderen. Nog voor de wedstrijd goed en wel begonnen is, spreekt Alex Callier de profetische – zo zou later blijken - woorden 'Zie hier, dames en heren, The Voice van Vlaanderen 2019!'. Vijf dagen na zijn overwinning heeft IBE al een eerste single klaar, een zelfgeschreven nummer over het – bijna – einde van een relatie. 'Catch of the Day' op Studio Brussel, opgenomen in de playlists van zowat alle Vlaamse radiozenders en op enkele weken tijd de kaap van 1 miljoen streams op Spotify bereikt; IBE heeft met ‘Table Of Fools’ meteen een dikke hit te pakken. En ook live is hij bezig aan een steile klim naar de top. Hadden we al gezegd dat deze kerel nog maar 18 is? Dit concert kadert binnen het project #ikzomerwestvlaams van de provincie West-Vlaanderen.Bron: UiTinVlaanderen.be

Label: 
Ik zomer West-Vlaams

Contact

Adres: 
Pastorie Kortemark
Pastoor Blanckestraat 17
8610 Kortemark

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 10/07/2020 om 20:30 tot 10/07/2020 om 22:30
    Aan agenda toevoegen 10/07/2020 20:30 10/07/2020 22:30 Europe/Brussels Secret Garden Sessions I IBE (solo)

    Eindelijk! De cultuurdienst zat een tijdje opgesloten in De Beuk, maar mag nu terug buiten om een frisse neus op te halen. Met Secret Garden Sessions brengen we de crème de la crème van de Belgische muziekscène naar de intieme setting van de oude pastorie in Kortemark. Grote bands, een klein publiek en een unieke locatie in openlucht, mix die ingrediënten door elkaar en je krijgt drie onvergetelijke zomeravonden in het hartje van Kortemark. 1 tafel (4 personen) = 32 euroGrote namen hebben genoeg aan hun voornaam. IBE.

    Pastoor Blanckestraat 17, 8610 Kortemark DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
32,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 32,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF