Sint te gast in Diksmuide

Theater
Diksmuide

Tijdens het weekend van 23 en 24 november komt Sinterklaas samen met zijn pieten logeren in ons stadhuis. Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur en beleef magische momenten met de hele familie.Poetspiet neemt je mee naar de wereld van Sinterklaas en geeft je een rondleiding in de Sinterlijke kamers. We verklappen niet alles, maar achter iedere deur is weer iets nieuws te beleven. Zo piepen we even binnen in de slaapkamer van de Sint, de Pietenslaapzaal en kan je je brief voor de Sint afgeven aan Postpiet. Altijd al een echte Piet willen zijn? Misschien kan je even halthouden bij de pietenschool en pakjeskamer…

Mis deze unieke gelegenheid niet!

Praktisch
Toegang tot “Sint te Gast” is enkel mogelijk mits aankoop van een ticket volgens een vaste tijdsreservatie. Je kan tickets aankopen vanaf 15 oktober via www.bezoekdiksmuide.be/sinttegast. De kostprijs voor tickets in voorverkoop is € 2 per persoon. Ben je eerder een last minute beslisser? Dan kan je aan de deur tickets kopen (op = op). De kostprijs voor tickets aan de deur is € 3 per persoon. Val je onder kansentarief UITPAS Westhoek? Dan betaal je € 0,40 per persoon in voorverkoop en € 0,60 per persoon aan de deur.

MEER INFO
Dienst Evenementen
Grote Markt 6 - 8600 Diksmuide
051 79 30 60
evenementen@stad.diksmuide.be

Thema: 
Kindvriendelijk

Contact

Adres: 
Stadhuis Diksmuide
Grote Markt 6
8600 Diksmuide

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 24/11/2019 om 09:30 tot 24/11/2019 om 17:00
    Aan agenda toevoegen 24/11/2019 09:30 24/11/2019 17:00 Europe/Brussels Sint te gast in Diksmuide

    Tijdens het weekend van 23 en 24 november komt Sinterklaas samen met zijn pieten logeren in ons stadhuis. Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur en beleef magische momenten met de hele familie.Poetspiet neemt je mee naar de wereld van Sinterklaas en geeft je een rondleiding in de Sinterlijke kamers. We verklappen niet alles, maar achter iedere deur is weer iets nieuws te beleven. Zo piepen we even binnen in de slaapkamer van de Sint, de Pietenslaapzaal en kan je je brief voor de Sint afgeven aan Postpiet. Altijd al een echte Piet willen zijn?

    Grote Markt 6, 8600 Diksmuide DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
2,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 2,00 €; Aan de deur: 3,00 €; Kansentarief Uitpas Westhoek VVK: 0,40 €; Kansentarief Uitpas Westhoek ADD: 0,60 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF