'Stella, Ster van de Zee' door poppentheater FroeFroe & de Roovers

Theater
Blankenberge

Kijk daar, een voetje. En daar een handje. Met vingertjes. En nog een voetje. Man, dit is geen vis, dit is een mens. Wat zeg ik, dit is een kind. Een levend kindje met heel veel haar. Maar wat doet dit poppetje in het water? Zou iemand het in zee gegooid hebben? Of is het van een boot gevallen? Een visser en zijn vrouw vinden een kindje in hun netten. Niemand weet waar het vandaan komt. Ze beslissen om het te houden en noemen het Stella, Ster van de Zee. Dat Stella anders is dan andere kinderen, daar komen ze pas na een tijdje achter. Zal Stella kunnen blijven? Wil ze ook blijven? Stella, Ster van de Zee is een sprookje over eenzaamheid en je plaats zoeken in de grote wereld.
Geïnspireerd op onthutsende foto’s van aangespoelde vluchtelingen en de verschrikkingen die kinderen in oorlog treffen. Maar ook op het universele verhaal over anders zijn, over je roots willen vinden.

Gratis workshop na afloop mits inschrijven.
Een samenwerking van Cultuurcentrum Blankenberge en de Gezinsbond Blankenberge en Gezinsbond Uitkerke. cultuur@blankenberge.be

Thema: 
Kindvriendelijk

Contact

Adres: 
CC Casino Blankenberge
Zeedijk 150
8370 Blankenberge
Telefoon/Fax:
+32 50 63 66 10

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 25/03/2020 om 15:00 tot 25/03/2020 om 17:30
    Aan agenda toevoegen 25/03/2020 15:00 25/03/2020 17:30 Europe/Brussels 'Stella, Ster van de Zee' door poppentheater FroeFroe & de Roovers

    Kijk daar, een voetje. En daar een handje. Met vingertjes. En nog een voetje. Man, dit is geen vis, dit is een mens. Wat zeg ik, dit is een kind. Een levend kindje met heel veel haar. Maar wat doet dit poppetje in het water? Zou iemand het in zee gegooid hebben? Of is het van een boot gevallen? Een visser en zijn vrouw vinden een kindje in hun netten. Niemand weet waar het vandaan komt. Ze beslissen om het te houden en noemen het Stella, Ster van de Zee. Dat Stella anders is dan andere kinderen, daar komen ze pas na een tijdje achter. Zal Stella kunnen blijven? Wil ze ook blijven?

    Zeedijk 150, 8370 Blankenberge DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
7,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 7 Euro (Lid gezinsbond 5 Euro), Basistarief -18: 5 Euro (Lid gezinsbond (3 Euro)

Faciliteiten

Toegankelijk voor mindervaliden

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog