Creatief Kidsarrangement

Lo-Reninge
Foto Arrangement Creatief Kidsarrangement

De Lovie is in de Westhoek een gevestigd begrip. Toch nog even kort duiden?

De Lovie tracht op de verschillende vestigingsplaatsen in de Westhoek de begeleiding van mensen met een verstandelijke handicap te verweven met belangrijke maatschappelijke waarden. Zo biedt ook “De Seizoenen” een dagcentrum in Lo, voor 20 mensen met een verstandelijke beperking,  een kwaliteitsvolle dagbesteding aan.  Ze creëren o.a. ambachtelijke decoratieartikelen en kunstwerken. Daarnaast wordt vooral het accent gelegd op het verruimen van hun sociaal netwerk.

Op basis van deze visie  bieden wij je graag een 2 uur durend programma aan waar u kan kennismaken met het anders-zijn en met de vele talenten van onze bewoners. Wij hebben vooral de leerlingen van de 3e graad van het lager onderwijs als doelgroep.

Tijdens het programma krijgen de kinderen (met een drankje) een woordje uitleg over De Lovie en de werking van de Seizoenen. Tevens mogen ze de handen uit de mouwen steken en samen met de bewoners meewerken in de verschillende ateliers. Ze maken kennis met het houtatelier, helpen in het semi-industrieel atelier, ze bewegen op muziek en helpen koken.

Wij verwelkomen jullie graag in De Seizoenen en onze bewoners zullen maar al te graag hun kennis met u delen!

Thema: 
Kindvriendelijk
Actief
Periode: 
Datum op aanvraag
Aantal personen: 
Min. 10 - Max. 20
Prijs: 
5€ per kind

Contact

Toerisme Lo-Reninge

Toerisme Lo-Reninge
Markt 17A
8647 Lo
Lees meer

Arrangementen

Toon grote kaart

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF