Culinaire wandelingen met gids in Kortrijk

Kortrijk
Foto arrangementen Culinaire wandeling met gids in Kortrijk

Kortrijk verwent je smaakpapillen. Ontdek enkele heerlijke culinaire activiteiten van de vzw Vizit. Bij de wandelingen vertelt de gids leuke verhalen en historische anekdotes terwijl je lekker smult.

Optie 1: Culinaire wandeling met gids "Sneukelen met stijl": De gidsen prijzen niet alleen de stad, maar ook de lekkerste plaatselijke specialiteiten aan. Tussen de vele verhalen door stopt de gids aan een lokale kaasboer, een ambachtelijke bakker en een chocolatier. Onderweg is er ook tijd voor een Kortrijks streekbiertje of een speciale koffie.

Optie 2: Culinaire wandeling met gids "Amuse gueule - walking dinner": Je leert naast Kortrijk ook vier originele restaurants kennen. Elk restaurant serveert een stukje van het menu, van aperitief tot dessert. Er bestaat ook een verkorte Amuse Gueule met 3 gangen: A’petit.

Optie 3: Lunchpromenade. Dit is een formule waarbij je de vorige twee wandelingen combineert: “Amuse Gueule” en “Sneukelen met stijl”. De gids vertelt leuke verhalen en historische anekdotes over de stad. Onderweg proef je vier plaatselijke lekkernijen en stop je voor een lekkere lunch met drankje.

Optie 4: A’petit voor geboren winnaars. Aan het begin van de wandeling delen we de groep op in kleine teams die het tegen elkaar opnemen. Terwijl we van het aperitief naar het hoofdgerecht en dessert wandelen, onderwerpen we de teams aan een spervuur van vragen, een smaakopdracht en culinaire doe-opdrachten.

Optie 5: Eten op z'n Kortrijks: Een culinaire wandeling waarbij we proeven van en vertellen over de Kortrijkse streekgerechten. We smelten voor Kortrijkse kroonstukken zoals de Kalletaart, de Kortrijkse Bil en de Kortrijkse
beschuit. En als we drinken, drinken we een Kortrijks biertje.

Optie 6: Bierwandeling: Kortrijk en zijn bier, daar willen we het tijdens deze wandeling over hebben. Straffe brouwers, toffe cafés en heerlijke biertjes passeren de revue.

Voor de recente prijs en reservatie: contacteer Vizit, +32 (0)9 233 76 89 - kortrijk@vizit.bewww.vizit.be

 

Thema: 
Gastronomie
Actief
Periode: 
Datum op aanvraag
Aantal personen: 
Min. 10 - Max. 25
Prijs: 
Prijs op aanvraag

Contact

Vizit

Vizit
Hof ten Walle 1
9000 Gent
Lees meer
Toon grote kaart

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF