Muzikaal Genieten

Lo-Reninge

De dag begint met een kopje koffie en een boterkoek. Vervolgens volgt er een bezoek aan de koekjesfabriek van Jules Destrooper. 's Middags is er een middagmaal voorzien en in de namiddag volgt er een muzikale wandeling door Lo.

10u00:
Onthaal met een kopje koffie en een boterkoek.

10u30:
Bezoek aan de koekjesfabriek van Jules Destrooper. In dit bezoekerscentrum wandel je letterlijk doorheen de rijke geschiedenis van de wereldberoemde koekjes uit West-Vlaanderen. Hier zal je heel wat opsteken over de manier waarop men vandaag verfijnde koekjes bakt. In de proefbakkerij krijg je deskundige uitleg en vanzelfsprekend staat proeven hierbij uitgebreid op het programma.
(Dit bezoek is niet mogelijk op zondag, maandag en feestdagen)

12u00:
Het middagmaal is voor jullie gereserveerd. Maak vooraf de keuze van de groep bekend (de hele groep neemt hetzelfde menu. Menukeuze via onze website www.lauka.be: tabblad groepen - maaltijden voor groepen).

14u30:
Muzikale wandeling Lo

Lo eens niet op de traditionele manier bezoeken maar ontdekken met een muzikale wandeling onder leiding van Wim & Trui Chielens. Zij nemen ons mee op een tocht langs de mooiste en boeiendste plekjes van ons stadje Lo. Zij brengen middeleeuwse ballades, een Gallicisch volksliedje, kleinkunst van Thé Lau en Willem Wilmink maar ook een ontroerend Frans lied uit W.O.I en een nieuw loflied op Lo. Ze nemen ons mee naar de vroegste tijden van de middeleeuwse stad maar vertellen ook over de passage van schrijver Clem Schouwenaars en zelfs Don Quichote komt langs. Twee uur genieten van boeiende verhalen van Wim Chielens, ex-producer Radio 2 en liederen van Trui Chielens, ex-Eva de Roovere, Kotjesvolk.

16u30:
Einde dagtrip

Thema: 
Bedrijfsbezoek
Periode: 
Datum op aanvraag
Aantal personen: 
Min. 30
Prijs: 
€ 23 vanaf 30 personen (excl. middagmaal)

Contact

Toerisme Lo-Reninge

Toerisme Lo-Reninge
Markt 17A
8647 Lo
Lees meer

Arrangementen

Toon grote kaart

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF