Muzikale wandeling: Armen gekruist

Kemmel
Foto Arrangement Muzikale wandeling: Folktocht 2

Dankzij de Winterwandeling van Muziekcentrum Dranouter leer je Heuvelland kennen vanuit een andere hoek. Traditiegetrouw schenken we onder de sterrenhemel een hartige borrel uit bij accordeonmuziek. Nadien nodigen we iedereen uit in het warme Eetcafé van Muziekcentrum Dranouter voor een lekkere maaltijd. Dit allemaal onder begeleiding van meester-artiest Yves Bondue! 

Thema? 'Armen Gekruist!'

Tijdens de 15de editie van de Winterwandeling leer je het onderwijsverleden van Heuvelland kennen.Beduimelde catechismussen met ezelsoren, schoolmeesters met een grijze stofjas en twee gouden tanden, de tafels van vermenigvuldiging, lijfstraffen, de wachtzaal van het PMS in uw onderlijf, opstellen over schoolreizen naar de Meli, formica lessenaars met ingekraste namen, rokende meesters in de klas, schoolfoto’s vol blouses met puntige col, spreekbeurten over je huisdier, die gast die altijd moest overgeven in de middengang van de schoolbus onderweg naar de watervallen van Coo... Dit alles is aan elkaar geregen (zoals het parelsnoer dat we leerden maken bij zuster Maria) met een spannende intrige rond de gekende dorpsfiguren: Joshua, Magalie, Gina van kapsalon Margikap, Georges Van Het Sanitair, Romain Met De Zere Tand, pastoor Lemire, en vele, vele, anderen!

Thema: 
Actief
Kunst & cultuur
Periode: 
Datum op aanvraag
Aantal personen: 
Min. 20 - Max. 40
Prijs: 
Op aanvraag

Contact

Toerisme Heuvelland

Toerisme Heuvelland
St.-Laurentiusplein
8956 Kemmel
Lees meer

Arrangementen

Toon grote kaart

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF