Beleef de Koers

Driedaagse Brugge - De Panne

In deze wedstrijd ploeteren de renners door weer en wind, over kasseistroken en heuvels in de Vlaamse Ardennen. In 2018 wordt de wedstrijd herleid tot een Tweedaagse!

De wedstrijd gaat door tussen 21 - 22 maart 2018 (dames op 22/03)!

Parcours

Het parcours leidt de renners langs De Panne, Torhout, Roeselare, Waregem, Kortrijk, Oudenaarde, Ieper, Poperinge, Diksmuide, Kortemark, Ichtegem, Middelkerke, Westende, Nieuwpoort, Koksijde ...

Je ontdekt hier binnenkort het officiële parcours.

Tips rond de koers van blogger Marijn Follebout

Vijf voorjaarsklassiekers, zoals Driedaagse De panne, worden op West-Vlaamse bodem verreden. Hét moment om er alle uithoeken van de provincie te verkennen. We beklimmen de West-Vlaamse heuvels, gaan bootje varen op de Leie, genieten van een heerlijk streekbier aan zee en tonen de kinderen waarom kunstmusea in hartje Brugge wel hippe plekken zijn. Marijn Follebout geeft ook lekkere adresjes mee en de leuke logies. Dankzij de koers gaan we op vakantie in eigen land!

 

Ontdek de leukste tips van Marijn Follebout hier.

VIP-events

Wat dacht je van een VIP beleving tijdens een voorjaarsklassieker? Je beleeft de wedstrijd vanop de eerste rij, met het nodige comfort.
Tijdens de wedstrijd kan je genieten van verschillende VIP-arrangementen …

Je ontdekt hier binnenkort meer over de belangrijkste events.

Activiteiten in de buurt

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF