Beleef de Koers

Dwars door West-Vlaanderen

De 'Driedaagse van West-Vlaanderen' werd vorig jaar herleid tot de eendagskoers 'Dwars door West-Vlaanderen'. De renners starten in Nieuwpoort, en ploegen zich via de legendarische Kemmelberg richting Ichtegem voor de ontknoping.

De wedstrijd gaat door op 4 maart 2018.

Parcours

Het parcours van Dwars door West-Vlaanderen leidt de renners langs Nieuwpoort, Heuvelland, Ichtegem ...

Parcours

Tips rond de koers van blogger Marijn Follebout

Vijf voorjaarsklassiekers, zoals Dwars Door West-Vlaanderen, worden op West-Vlaamse bodem verreden. Hét moment om er alle uithoeken van de provincie te verkennen. We beklimmen de West-Vlaamse heuvels, gaan bootje varen op de Leie, genieten van een heerlijk streekbier aan zee en tonen de kinderen waarom kunstmusea in hartje Brugge wel hippe plekken zijn. Marijn Follebout geeft ook lekkere adresjes mee en de leuke logies. Dankzij de koers gaan we op vakantie in eigen land!

 

Ontdek de leukste tips van Marijn Follebout hier.

VIP-events

Wat dacht je van een VIP beleving tijdens een voorjaarsklassieker? Je beleeft de wedstrijd vanop de eerste rij, met het nodige comfort.
Tijdens dwars door West-Vlaanderen kan je genieten van verschillende VIP-arrangementen…

Je ontdekt meer over de belangrijkste events hier:

Activiteiten en bezienswaardigheden dichtbij

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF