koersen op de kemmelberg

Beleef de Koers

E3 Harelbeke

traject

Parcours

Het parcours van de Record Bank E3 Harelbeke leidt de renners langs Kortrijk, Harelbeke, Ronse, Oudenaarde, Geraardsbergen, Zottegem ...

Parcours

Meer over het officiële parcours.

Tweebergenroute beleef de koers

Tips rond de koers van blogger Marijn Follebout

Vijf voorjaarsklassiekers, zoals E3-Harelbeke, worden op West-Vlaamse bodem verreden. Hét moment om er alle uithoeken van de provincie te verkennen. We beklimmen de West-Vlaamse heuvels, gaan bootje varen op de Leie, genieten van een heerlijk streekbier aan zee en tonen de kinderen waarom kunstmusea in hartje Brugge wel hippe plekken zijn. Marijn Follebout geeft ook lekkere adresjes mee en de leuke logies. Dankzij de koers gaan we op vakantie in eigen land!

 

Ontdek de leukste tips van Marijn Follebout hier.

vip e3-prijs

VIP-events

Wat dacht je van een VIP beleving tijdens een voorjaarsklassieker? Je beleeft de wedstrijd vanop de eerste rij, met het nodige comfort.
Tijdens de Record Bank E3 Harelbeke kan je genieten van verschillende VIP-arrangementen want de wedstrijd staat naast zijn sportieve status ook bekend voor zijn VIP-formules met beleving op en naast de E3-Arena. Meer dan 4000 VIP-gasten tekenen jaarlijks in op een uniek spektakel van wining, dining, cycling en entertainment:

Meer informatie op de website van de organisator.

groep amateurwielrenners

Cyclo

Inschrijven

 

 

 

De Record Bank E3 Harelbeke is één van de grootste voorjaarsklassiekers met een mooi parcours doorheen de Vlaamse Ardennen met start en finish in Harelbeke. De koers zet, naast het sportieve, vol in op beleving. Met allerlei VIP-formules en tal van leuke randanimatie is het één van de meest unieke WorldTour-wedstrijden. Tom Boonen, Johan Musseeuw, Fabian Cancellara, Peter Sagan... zijn maar enkele ronkende namen op de indrukwekkende erelijst.

De wedstrijd gaat door op 23 maart 2018.