koersen op de kemmelberg

Beleef de Koers

Gent-Wevelgem

De voorjaarsklassieker ‘Gent-Wevelgem’ start sinds enkele jaren in Deinze. Het eerste deel van de wedstrijd leidt meestal richting de Kust om daarna over tal van klassieke cols zoals de Kemmelberg en de toppen van het Heuvelland richting Wevelgem te gaan. Een wedstrijd voor echte Flandriens met vaak veel wind en stevige kasseistroken.

 

De wedstrijd gaat door op 25 maart 2018. Bovendien worden die dag maar liefst 7 wedstrijden gereden, want naast de World Tour voor Heren Elite passeren ook de dames, de beloften, de juniores, en de verschillende 'Nieuwelingen' de revue. Spek voor de bek van alle koersliefhebbers dus.

traject

Parcours

Het parcours van Gent-Wevelgem Men WorldTour leidt de renners langs Wevelgem, Ieper, Veurne, Adinkerke, Lichtervelde, Diksmuide, Tielt, Deinze ...

Je ontdekt hier alle parcours van de wedstrijd.
 

vip e3-prijs

VIP-events

Wat dacht je van een VIP beleving tijdens een voorjaarsklassieker? Je beleeft de wedstrijd vanop de eerste rij, met het nodige comfort.
Tijdens Gent-Wevelgem kan je genieten van verschillende VIP-arrangementen…

  • Aan de start in Deinze: een speciaal ontbijtarrangement in de Brielpoort. Vanaf 8u30 kan de geïnteresseerde aan een uitgebreid ontbijtbuffet aanschuiven, met daarna bezoek aan het rennersdorp op de parking naast de Brielpoort.
  • VIP-tent op de Kemmelberg
  • Koerscafé Ieper
  • Je ontdekt meer events en VIP-formules hier.
groep amateurwielrenners

Cyclo