koersen op de kemmelberg

Beleef de Koers

Record Bank E3 Harelbeke

De Record Bank E3 Harelbeke is één van de grootste voorjaarsklassiekers met een mooi parcours doorheen de Vlaamse Ardennen met start en finish in Harelbeke. De koers zet, naast het sportieve, vol in op beleving. Met allerlei VIP-formules en tal van leuke randanimatie is het één van de meest unieke WorldTour-wedstrijden. Tom Boonen, Johan Musseeuw, Fabian Cancellara, Peter Sagan... zijn maar enkele ronkende namen op de indrukwekkende erelijst.

De wedstrijd gaat door op 23 maart 2018.

traject

Parcours

Het parcours van de Record Bank E3 Harelbeke leidt de renners langs Kortrijk, Harelbeke, Ronse, Oudenaarde, Geraardsbergen, Zottegem ...

Parcours

Meer over het officiële parcours.

vip e3-prijs

VIP-events

Wat dacht je van een VIP beleving tijdens een voorjaarsklassieker? Je beleeft de wedstrijd vanop de eerste rij, met het nodige comfort.
Tijdens de Record Bank E3 Harelbeke kan je genieten van verschillende VIP-arrangementen want de wedstrijd staat naast zijn sportieve status ook bekend voor zijn VIP-formules met beleving op en naast de E3-Arena. Meer dan 4000 VIP-gasten tekenen jaarlijks in op een uniek spektakel van wining, dining, cycling en entertainment:

Meer informatie op de website van de organisator.

groep amateurwielrenners

Cyclo

Inschrijven