Bistro Jett - Dries Huisseune

'Van de tuin recht op het bord'
Dries Huisseune - Chef Het Lekkere Westen

Ons menu verandert om de 3 à 4 weken naargelang de seizoenen. Dit houdt ons scherp en zo komt er geen sleur op ons werk. ik werk graag met onderstaande producenten :    

  • Vishandelaars Aquality en Chef's Secret voorzien me van lekkers uit de Noordzee
  • Gerookte paling, zeegroenten en schelp-en schaaldieren komen van Mike Puttaert, een man met ongelooflijk veel passie voor zijn producten. 
  • Kruiden komen van Tiny Greens Farm, gekweekt in ecologische potgrond, zonder pesticiden.
  • Groenten en fruit koop ik aan in het vlakbijgelegen Tino's
  • Nu en dan plaats ik escargots op de kaart, in combinatie met seizoensgroentjes en zwarte look.  Deze komen van de kwekerij In den Wijngaard...van de tuin recht op het bord. 
Tips van de chef
  • Om te ontspannen ga ik nu en dan een pint pakken in Tracks & Tr@vellers in Knokke.   Authentieke bruine kroeg met tal van attributen van over heel de wereld aan de muren en op het plafond.
  • Je kan rustig fietsen en wandelen in Ramskapelle en Westkapelle, in de nabijheid van Knokke.
  • Logiestip : B&B Patrijzenhoek of B&B Colombe Blanche.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF