Culinair - Steven Dehaeze

'Lekkere kruiden uit onze eigen moestuin en keuze aan kazen uit de regio op de kaaswagen'
Steven Dehaeze - Chef van Het Lekkere Westen

  • We beschikken over een eigen kruidentuin die ons tijdens de lente en zomer lekkere eetbare kruiden en bloemen aanlevert.  Verder is de pluktuin in Marke een dichtbije bron van lekkers.
  • Op onze kaaswagen werken we ook met een keuze kazen uit de regio. Toppertje is Old Groendal van kaasboerderij 't Groendal.   
  • Om een culinaire avond af te sluiten is een Omer van Brouwerij Vander Ghinste ideaal.  
Tips van de chef
  • Overnachten kan in eigen hypermoderne B&B met zwembad (toegankelijk tijdens de zomer)
  • Dit is de ideale uitvalsbasis om te fietsen op het fietsnetwerk.  Een wandeling in en om het Preshoekbos behoort ook tot de mogelijkheden. 
  • Voor een kleine hap kan je terecht in Au Beau Jardin te Rekkem.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF