De Kelle - Thierry Cornelis

'Lekker eten bereiden met passie dragen we reeds meer dan 45 jaar hoog in het vaandel'
Thierry Cornelis- Chef Het Lekkere Westen

Mijn keuken en inspiratie zijn markt-en seizoensgebonden. Creativiteit, respect voor producten, eenvoud en lekker eten bereiden met passie draag ik reeds meer dan 45 jaar hoog in het vaandel.  Enkele van mijn favoriete producten zijn : 

  • Uiteraard garnalen van de peerdevissers
  • Duinasperges van Deswarte
  • Dagvers gevangen Noordzeevis
  • Hazen en eenden uit de Moeren 
  • Kruiden, speciale groenten en bloempjes van Le Monde des Mille Couleurs 
  • In onze bereidingen gebruiken we ook graag West-Vlaamse bieren als St. Bernardus, Hommelbier, Brugs Tarwebier of Jus De Mer.
  • We opteren ook graag voor West-Vlaamse kazen en op de kaart ook Heuvellandse wijnen van Monteberg
  • En in onze eigen kruidentuin telen we kruiden die we gebruiken in onze keuken.
Tips van de chef

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF