De Smaak - Wouter Creytens

'Tijdens het seizoen hoppescheuten van Eric Lagache'
Wouter Creytens - Chef van Het Lekkere Westen

  • Tijdens het seizoen, staan er steevast hoppescheuten op het menu, afkomstig van Eric Lagache. 
  • op onze menukaart en in ons smaakmenu, werken we graag met lokale producten. Proef eens van onze karnemelkaardappelen met handgepelde garnalen, gepocheerd ei,mousselinesaus.  
Tips van de chef
  • Het industriële gebouw Eperon d'Or is een pareltje van art-deco.  In deze voormalige schoenenfabriek, huist sedert 2017 het borstel-en schoeiselmuseum.  Zeker een bezoekje waard !  
  • In Cultuurhuis De Leest kan je terecht voor een avondje cultuur, mooie programmatie.
  • Overnachten kan in het Parkhotel

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF