Den Artisjok - Sven Dierick

'Vergeten vis als hondshaai, steenbolk, bot,...'
Sven Dierick- Chef van Het Lekkere Westen

  • Op onze kaart staat Noordzeevis-suggestie. Dit kunnen vaak minder gekende 'vergeten' vissen zijn zoals hondshaai, steenbolk, schelvis, bot,.... Soms moet je de mensen overtuigen maar eens ze dit geproefd hebben, kiezen ze in de toekomst graag de suggestie en laten ze zich verrassen door een minder gekende vis.
  • De zeeduivel op wijze van de chef, staat sinds de start van de zaak (2016) op de kaart; als vaste trots van chef Sven die de zaak gestart is op 20-jarige leeftijd. De garnituur van de vis verandert constant volgens seizoen, aanbod,....
Tips van de chef
  • Café het botteltje gelegen in de Louisastraat in het hartje van oostende heeft een groot aanbod streekbieren, heerlijk om op het terras of binnen te degusteren.
  • Ik fiets graag via de zeedijk naar middelkerke om daar de Middelkerkse duinen af te wandelen, rustig genieten met een prachtig uitzicht.  Voor een kleine hap kan je in Middelkerke terecht in eethuis La Fonda.
  • Logiestip : hotel Bero, pal in het centrum van Oostende, met zwembad en de wellnessfaciliteiten

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF