Bootel Ahoi: motorbootverhuur

Bootverhuur
Kortrijk

Motorbootverhuur:
Bij Bar Bootel Ahoi gelegen aan de Handelskaai 1 TH, 8500 Kortrijk, kan je motorboot 'Red Ahoi' per 2 uur huren voor max. 8 personen (6 volwassenen + 2 kinderen). Red Ahoi is zo afgesteld dat een vaarbrevet niet nodig is om de boot te besturen en te huren. De boot is gemakkelijk te varen en aan te meren en comfortabel voor de beginnende schipper, en tevens een genot voor de gevorderde piloot. De bestuurder moet minimum 18 jaar oud zijn en is verantwoordelijk voor de volledige bemanning. De revolutionaire nieuwe Red Ahoi van het type Bayliner Element is niet zomaar een nieuw model uit de lijn van Bayliner, maar eerder een nieuw concept. Red Ahoi is stabiel en veilig door de innovatieve en gepatenteerde M–hull die voor een goede snel planerende stijve boot zorgt, met goede krachtoverbrenging en veel stabiliteit in de bochten. Onze compacte Red Ahoi biedt tal van mogelijkheden op 10 m². Een comfortabel interieur met speelse wit/rode bekleding en de capaciteit om maximaal 8 personen te laten genieten op het water. Een koelbox (extra kost), stereo/MP3 speler, digitale dieptemeter, buitenboord motor, bimini (opvouwbare zonnekap) en zonnekussens vervolledigen het geheel. De Red Ahoi heeft een lengte van 4,3 meter, breedte van 2,14 meter, gewicht van 712 kilogram, diepgang van 0,40 meter, en een waterverplaatsing van 950 kilogram. Reddingsvesten en de verdere noodzakelijke veiligheidsuitrusting is aanwezig in het vaartuig voor 6 volwassene en 2 kinderen. Benzine en basisverzekering zijn in de huurprijs incl.

Opmerkingen:
Waarborg: € 250.- cash te betalen ter plaatse.
Identiteitskaart: de kapitein brengt zijn/haar identiteitskaart mee.
Aanmelden: in Bootel Ahoi 15 minuten voor huuraanvang (afwikkelen formaliteiten en briefing) aan de Handelskaai 1 TH, 8500 Kortrijk.
Schoonmaak: de boot dient proper overgedragen te worden, vrij van afval.
Schoeisel: alleen aangepast schoeisel (of sokken of blootsvoets). Geen hoge hakken of harde zolen toegestaan.

Contact

Adres: 
Bootel Ahoi: motorbootverhuur
Handelskaai 1
8500 Kortrijk
Telefoon/Fax:
+32 56 96 24 64
+32 478 72 85 83 (mobile)
E-mail: 

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Standaard prijs: 
€79,00
Extra prijsinformatie: 
€ 79 / 2 uur, daarna ca. € 40 per extra uur, incl. benzine en verzekering
Betaalmogelijkheden: 
Cash
Bancontact
Mastercard
Visa

Faciliteiten

Drinkgelegenheid
Parking
Toilet
wifi
Wifi (draadloos internet)

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF