Fietsen langs hotspots rond Roeselare

Fietsen
Izegem
Deze aangename fietstocht combineert de rust van het platteland met het stadsgewoel van Izegem en Roeselare. Een leuke tocht langs echte hotspots.

Route informatie

Afstand: 
39,00km
Reliëf: 
Vlak
Grond: 
Volledig verhard
Vorm: 
Lusvormig Eenrichting

Routedetails

Startpunt: 
Vertrek aan Rhodesgoed (Rhodesstraat 2) in Izegem. Fietsen in wijzerzin.
Bewegwijzering: 
Fietsnetwerkbordjes van het Fietsnetwerk Leiestreek
Op je route: 

B&B Hemelgem

Hemelgem Emelgem Izegem beeldhouwen boomhut logies tuin rust kunstzomer

Deze B&B is een pareltje. Met z'n tweeën verblijf je tussen de kruinen van de bomen, omgeven door een groot domein met water, bomen en vooral ... rust. Naast een B&B vind je hier ook het  beeldhouwatelier Het Kapsalon. Gastheer en beeldhouwer Piet gaat er aan de slag met marmer en blauwsteen.
Goed om weten voor wie de route tussen 7 en 28 juni 2fietst: elke namiddag vanaf 14 uur opent het domein zijn deuren voor de Kunstzomer Leiestreek.

Meer weten

Conceptstore Allossa

Allossa Izegem conceptstore koffie- en aperobar

Een leuke conceptstore met een duurzaam karakter. Saartje Allosserie baat deze winkel uit en wil zo aantonen dat na recyclage nog veel zaken een nieuwe functie kunnen krijgen. In de bar geniet je van een lekkere koffie met gebak of van een aperitief.

Meer weten

Curieuzeneuze

Curieuzeneuze Roeselare vintage interieur

Achter de gietijzeren poort van het oude herenhuis schuilt deze hippe winkel. In het hartje van Roeselare ademt de shop pure nostalgie. Naast vinylplaten die zorgen voor de juist sfeer zijn er originele meubes, voorwerpen, vintage kledij,... die aangeboden worden.

Meer weten!

Nowme

Nowme koffiebar shoppen conceptstore Roeselare

In deze shop krijg je pure verwennerij voor jezelf dankzij de vele mooie spulletjes, het gezonde eten en de huisproducten. Lekker en zalig genieten dus.

Meer weten

ARhus

ARhus Café bib café bistro Roeselare

Op het eerste verdiep van het ARhus-gebouw vind je het ARhus-café. Deze hippe bibliotheekcafé is een hippe plek waar je lekker kan genieten. Het leuke decor nodigt uit om je even te installere. Kies je voor één van de gezellige zithoekjes of liever aan tafel?

Meer weten

‘t Elsenhof

'T Elsenhof

Jong geleerd is oud gedaan, zegt het spreekwoord. Groene vingers leren ze in 't Elsenhof al van kindsaf, want in de Kardinaal Cardijnlaan onderhouden kinderen eigenhandig de educatieve moestuin ’t Elsenhof. Je kan er vrij rondwandelen.

Toon grote kaart
Download de route als GPXEen GPX bestand kan je overzetten op een GPS.

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF