Wandelzoektocht Detective Vos

Wandelen
Bossuit
Dectivive Vos wandelzoektocht Bossuit Avelgem

“Detective Vos moet aan de slag! Hij is naar het Kanaal Bossuit-Kortrijk gekomen om te onderzoeken hoe het komt dat er steeds minder dieren te vinden zijn. Er is nauwelijks nog vis te bespeuren in het kanaal en bovendien is het aantal kikkers en salamanders ook sterk afgenomen. Wil jij detective Vos helpen om de dader bij de kraag te vatten? …”

 … Zo begint een spannende wandelzoektocht voor het hele gezin. Jonge speurneuzen vanaf 4  tot 12 jaar kunnen met  papa en mama een heerlijk groene wandeltocht van 5 kilometer afstappen waarin ze spelenderwijs veel bijleren over de aanwezige dieren langs de route. Ze leren de nestplaatsen, het voedsel en de vijanden kennen van deze dieren, maar ze komen ook te weten hoe ze – met eenvoudige dingen – de diertjes kunnen helpen. Op het eind van de tocht ontraadselen ze het mysterie en ontdekken ze wie de dader is!

De kaart met spelregels en het spel zelf kan GRATIS (1 exemplaar per gezin) afgehaald worden in Brasserie Globallunch in Bossuit, tevens het begin- en eindpunt van de wandeling en op de dienst voor toerisme in het gemeentepunt van Zwevegem (Blokkestraat 29). 

Label: 
Je Wildste Westen

Route informatie

Afstand: 
5,00km

Routedetails

Startpunt: 
Taverne Beaufort, Doorniksesteenweg 402, 8583 Bossuit

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog