Brouwerij Benoit

Brouwerij
Kortrijk

Brouwerij Benoit, opgericht in januari 2018 wil via durf, in combinatie met innovatie en doorgedreven ambacht de klassieke biermarkt verbreden. Brouwerij Benoit is een heel kleine brouwerij (2,5 Hl ketels) die focust op diversiteit in bierstijlen. Er worden geen concessies gedaan op vlak van smaak, balans en ingrediënten. Onnatuurlijke toevoegingen worden geweerd. Experiment en innovatie zijn natuurlijke ingebedde eigenschappen van brouwer Christophe Benoit, zytholoog en docent Microbrouwerij. Samenwerkingen en kennisuitwisseling met andere craft beer brouwerijen zijn een must om ambassadeur te zijn voor de werkelijke craft beer scene, die synoniem staat voor kwaliteit en diversiteit boven alles.
Brouwerij Benoit levert bieren, verzorgt tastings en opleidingen en je kan altijd langskomen voor een brouwerijbezoek (na afspraak). Voor advies van je bierkaart kan je ook altijd beroep doen op Brouwerij Benoit. Je kan er bieren kopen op vrijdagnamiddag en op zaterdagvoormiddag (graag een seintje vooraf).

Contact

Adres: 
Brouwerij Benoit
Avondzonweg 2
8500 Kortrijk
Telefoon/Fax:
+32 471 32 11 75 (mobile)

Faciliteiten

Groepsrondleiding
Shop / winkel
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF