Brouwerij Deca

Brouwerij
Woesten

In Woesten, deelgemeente van Vleteren, wordt sinds 1920 bier gebrouwen: donkere en lichte bieren met nagisting op de fles. Wij brouwen een 9-tal soorten bier, waarvan 4 soorten één jaar rijpen op grote echte eiken vaten. Daarnaast brouwen een 15-tal gastbrouwers hun bier in onze ambachtelijke brouwerij. De brouwerij kende de voorbije jaren een grondige renovatie. In 2019 werd een totaal nieuwe degustatieruimte 'DECA-BAR' in gebruik genomen. In deze ruimte is er zicht op de grote eiken vaten. De DECA-BAR is wekelijks open op zaterdag van 13u tot 17u. Daar kan je proeven van bieren die in onze brouwerij worden gebrouwen.

Er is mogelijkheid om de ambachtelijke brouwerij te bezoeken. Een rondleiding, inclusief degustatie (onbeperkt) van de eigen bieren met versnapering kost € 10 per persoon. Een rondleiding is mogelijk in het Nederlands, Frans en Engels. Reserveren kan vanaf 10 personen, minstens 1 week op voorhand.

In de shop is er tevens mogelijkheid om de bieren of een bier van één van de gastbrouwers te kopen.

Thema: 
Gastronomie
Label: 
Het Lekkere Westen
Korte Keten
Toeristisch infopunt

Contact

Adres: 
Brouwerij Deca
Elverdingestraat 4
8640 Woesten
Telefoon/Fax:
+32 57 42 20 75

Faciliteiten

Parking
Shop / winkel
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF