De Oude Kaasmakerij

Bistro
Passendale

Deze authentieke fabriek vormt het kader voor een niet alledaagse, mix van kaasmuseum, eventlocatie en gezellige brasserie met een warme bediening en overheerlijke keuken. De Oude Kaasmakerij is een levende herinnering aan hoe kaas gemaakt werd tijdens het interbellum. Het ligt amper een steenworp verwijderd van het beroemde Tyne Cot Cemetery, het symbool van de onuitwisbare sporen die De Groote Oorlog in de streek heeft achtergelaten.

Op de kaart staat ook het Westhoek KD menu. Dit bestaat uit een aperitiefje, een hoofdgerecht, een dessert en een drankje (max. € 15). Seizoensgebonden ingrediënten en lokale producten uit de streek vormen de basis. Kinderen die kiezen voor het KD menu krijgen nog een leuk gadget mee naar huis. Een leuk krantje met tal van info en spelletjes houdt de kinderen ook bezig tijdens het wachten op dit lekkere menu.

Label: 
Toeristisch infopunt
Q-label

Contact

Adres: 
De Oude Kaasmakerij
's Graventafelstraat 48 , Bus: A
8980 Passendale
Telefoon/Fax:
+32 51 77 70 05
+32 470 61 60 56 (mobile)
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF