Deveneynshoeve

Hoeve om te proeven
Dentergem

Wij zijn Koen, Isabelle, Eline, Mathieu & Edward. Sinds 1994, zijn wij als derde generatie actief op de boerderij. We produceren onze eigen melk, bloemkolen, witte kolen, rode kolen, rabarber en aardappelen. Nu de kinderen groter zijn werd het tijd om mijn droom waar te maken. Een hoevewinkel met het concept van "korte keten".
We verkopen onze eigen producten en daarnaast ook nog wat groenten en fruit van telers uit de streek. Zoals wortelen, tomaten, appelen, peren en kersen van de kersenboomgaard. Het komt rechtstreeks van de kweker dus de producten zijn enkel te vinden in het seizoen zelf. Verder verwerken we ook onze eigen melk, u kan terecht bij ons voor yoghurt, platte kaas, hoeveboter, verse melk, karnemelk, room en allerlei soorten pudding en chocomousse. De jonge kaas, kruidenkaas en halfzachte geitenkaas komen rechtstreeks van een landbouwer.

Label: 
Korte Keten

Contact

Adres: 
Deveneynshoeve
Markegemsesteenweg 194
8720 Dentergem
Telefoon/Fax:
+32 494 77 62 60 (mobile)

Faciliteiten

Shop / winkel
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF