Hoeveproducten Haerinck

Hoeve om te proeven
Waregem

Op onze actieve boerderij in Waregem verkopen we naast aardappelen, melk en karnemelk ook groenten naargelang het seizoen. Dit omvat o.a. bloemkolen, broccoli, rabarber, spruiten, prei, savooikool, rode kool, wortelen, ajuinen,...
Ons bedrijf wordt uitgebaat door Christiaan en Christiane Haerinck-Deruyck en zoon David. Hiermee is dit de 4e generatie die het werk op de boerderij verder zet.
Op het landbouwbedrijf worden naast aardappelen vooral grove groenten geteeld en melkvee gehouden. Met deze melk wordt er echte rauwmelkse boereboter gemaakt en zijn karnemelk dat samen met de groenten in de hoevewinkel verkocht worden.
Naast eigen groenten worden ook groenten van collega-landbouwers aangeboden.

Label: 
Korte Keten

Contact

Adres: 
Hoeveproducten Haerinck
Harelbekestraat 13
8790 Waregem
Telefoon/Fax:
+32 479 25 05 54 (mobile)

Faciliteiten

Shop / winkel
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF