Lettenburg

Restaurant
Diksmuide

Zaakvoerder Jurgen Carron behaalde het diploma van slager-traiteur aan de gekende slagers-traiteurschool van Diksmuide. Hij deed jarenlange ervaring op bij een artisanale slagerij in Lombardsijde. Met deze ervaring en passie ontwikkelde hij een eigen ambachtelijke methode om de klanten ‘natuurlijk gerijpt vlees’, culinair te laten proeven. De eigenhandig uitgebeende karkassen hangen minstens 3 weken in de eigen rijpingskamers. Tijdens dit rustige rijpingsproces sluit het vlees zich en wordt de vezel zachter. Op de entrecôtekaart staan intussen al een 9-tal verschillende nationale en internationale kwaliteitsrassen. Het gerijpte kwaliteitsvlees wordt tenslotte door de chef op traditionele manier perfect gebakken en op smaak gebracht alvorens op uw bord te belanden.

Ambassadeur van http://www.hetlekkerewesten.be

Thema: 
Gastronomie
Label: 
Het Lekkere Westen
Het Lekkere Westen
Q-label

Contact

Adres: 
Lettenburg
Lettenburgstraat 15
8600 Diksmuide
Telefoon/Fax:
+32 51 55 57 38

Faciliteiten

Parking
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog