The Old Fiddler

Restaurant
Poperinge

Op de fundamenten van drie volkscafeetjes, daar waar Café De Keikop ooit furore maakte bij de Poperingse jeugd, vind je het prachtige gebouw waarin Irish Pub & Restaurant The Old Fiddler onderdak vond. Een vintage Ierse setting waarin Guinness en een deinend ‘fiddledeuntje’ niet ontbreken. Chef Jonas en zijn topteam zorgen voor een warm welkom en verwennen je met het beste uit de Ierse keuken met veel aandacht voor de lokale toets. Smaakvolle suggesties vullen de uitgebreide menukaart aan en ook de jongsten kiezen vlot uit het aangepast aanbod. ‘s Zomers is het genieten van rust en een leuke babbel op het terras annex tuin waar ravotten een must is. In het zaaltje boven het restaurant is ruimte voor seminaries, vergaderingen of groepsarrangementen. Tot 60 personen genieten er van een vlekkeloze ontvangst. Geen pub zonder live-muziek, dus houd zeker ook de evenementenkalender in de gaten! Ieren en West-Vlamingen vormen de perfecte match in The Old Fiddler!

The Old Fiddler verhuurt 10 stadsfietsen (5 dames- en 5 herenfietsen). Indien meerdere fietsen gewenst, kunnen zij altijd terecht bij collega’s. Prijs: € 11/dag. Reservatie via de website of telefonisch (tijdens sluitingsdagen via 0479 53 94 33).

Maandag & dinsdag gesloten
Woensdag t.e.m. zondag vanaf 11u - keuken van 12u tot 21u

Thema: 
Bier

Contact

Adres: 
The Old Fiddler
Veurnestraat 9
8970 Poperinge
Telefoon/Fax:
+32 57 36 35 25

Prijsinformatie

Betaalmogelijkheden: 
Cash

Faciliteiten

wifi
Wifi (draadloos internet)
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF