Strandbar Siesta Beach

Café
Knokke-Heist

Hoewel het Knokse strandleven in de loop der jaren heel wat veranderd is, blijft de familie Jacobs er jaar na jaar naar streven om met Siësta Beach een heuse trendsetter te zijn en alle klanten, die door de jaren heen ook steeds meer vrienden geworden zijn, een grote glimlach te bezorgen.

Met de zon en zee als vaste waarden aan onze zijde, geven wij telkens opnieuw het strand een nieuwe look, met het ultieme Siëstastrandgevoel in gedachten. U kunt zorgeloos genieten van de zon op één van onze relaxbedjes, die u simpelweg ter plaatse of telefonisch kunt reserveren op drukke momenten. Naar gelang uw eigen keuze kunt u ook gebruik maken van een windscherm, banana screen of parasol voor optimaal comfort. Ook zijn er nette toiletten en een douche aanwezig.

Naast onze relaxbedjes bieden wij ook nog een ruim zonneterras aan waar u heerlijk kunt loungen en genieten van het absolute ‘dolce far niente’. We dragen “hospitality” steeds hoog in het vaandel. We nemen elk jaar opnieuw onze tijd en zien het als een uitdaging om u te verwennen met het nieuwste op vlak van trendy drankjes en aangename lounge muziek die u laat wegdromen onder de zon.

Vanaf 17u00 is iedereen welkom aan onze beachbar voor een sunset drink, gaande van een hippe cocktail tot een klassieke Martini Negroni. Want geef nu toe, wat is er heerlijker dan de zon zien wegzakken in de zee met een verfrissend drankje in de hand en een bijpassend muziekje, door één van onze beach DJ’s? We zijn dagelijks geopend tot 20u00 en zo heeft u nog de hele avond te tijd om te genieten van al het andere dat onze bruisende badstad nog te bieden heeft.

We hopen u snel te mogen verwelkomen op ons klein stukje Belgisch paradijs!

Contact

Adres: 
Strandbar Siesta Beach
Zeedijk-Knokke 697
8300 Knokke-Heist
Telefoon/Fax:
+32 475 37 97 56 (mobile)
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF