Wijndomein Entre-deux-monts

Hoeve om te proeven
Westouter

Het Belgische wijndomein ‘Entre-Deux-Monts’ is één van de meest noordelijk gelegen wijndomeinen van Europa. Gelegen in het uiterste zuiden van West-Vlaanderen, flirtend met de Noord-Franse grens, vindt dit achttien hectare groot domein beschutting tussen de Rode berg en de Zwarte berg – entre deux monts. Het voor de wijnbouw eerder atypische klimaat wordt hier als een uitdaging beschouwd, en al het mogelijke wordt gedaan om van het eindproduct een kwalitatieve, karaktervolle wijn te maken. Het wijndomein Entre-Deux-Monts produceert mousserende, witte, rode en versterkte wijnen.
Veel aandacht werd geschonken aan het uitkiezen van de juiste druivenrassen. De keuze viel uiteindelijk op Chardonnay, Pinot Gris, Auxerrois, Pinot Noir, Acolon, Kerner en Siegerrebe. De uitzonderlijke bodem met ijzerzandsteen, dat naar het zuiden helt, is goed geëxposeerd naar de zon voor een goede afrijping van de druiven.

Label: 
Korte Keten

Contact

Adres: 
Wijndomein Entre-deux-monts
Rodebergstraat 69 , Bus: a
8954 Westouter
Telefoon/Fax:
+32 57 40 19 69

Faciliteiten

Groepsrondleiding
Parking
Shop / winkel
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF