Willem Hiele

Restaurant
Koksijde

'Concepts in cooking' vloeit voort uit de eigenzinnige kijk op koken en gastronomische beleving van Willem Hiele. Hierbij zijn de kwaliteit, eerlijkheid en schoonheid van het product van essentieel belang. Samen met zijn vader kweekt Willem een groot deel van zijn producten zelf, van asperges tot Mechelse koekoek. Die liefde en passie voor het product – van kweken tot dresseren – weerspiegelt zich in elk bord.

Daarnaast gelooft Willem in de totaalbeleving van koken. Zijn culinaire creaties zijn altijd voor iemand bestemd. Vanuit het hart zoekt deze chef naar de perfecte balans tussen gerecht, wijn, sfeer en esthetiek. Hij wil de kwaliteit van toprestaurants tot bij de mensen brengen, maar dan met een zo persoonlijk mogelijke touch

Thema: 
Gastronomie
Label: 
Het Lekkere Westen
GaultMillau 16

Contact

Adres: 
Willem Hiele
Pylyserlaan 138
8670 Koksijde
Telefoon/Fax:
+32 475 22 52 14 (mobile)
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF