Feu d'Or - Antoine Rabaut

'Vis van de Belgische visserij en groenten van lokale boeren'
Antoine Rabaut - Chef van Het Lekkere Westen

  • Ik werk samen met Chef's Secret die me vis levert van de Belgische visserij.
  • Mijn groenten komen van lokale boeren in de polders.
  • duurzaam Limousinrund komt van Meatier in Schore.
  • Kazen en zuivel komen van de Beauvoordse Walhoeve in Veurne.
  • Qua lokale biertjes kan je kiezen uit o.a. Papegaei van brouwerij Verstraete of Karel Cogge-bier.
  • Proef eens van onze huisgemaakte rundstartaar van dunne lende. Op smaak gebracht met Wostyn mosterd, verse groenten en kruiden en geserveerd met ratte aardappelen.
Tips van de chef
  • Nieuwpoort, dat is Noordzee ! Genieten op de pier, in de jachthaven en wandelen langs de talrijke wandelroutes langs het water
  • Voor een kleine hap kan je terecht bij Jeanne waar een jong team à la carte ontbijt serveert en dagelijks een lekkere middaglunch heeft.
  • Overnachten kan in hotel Cosmopolite.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF