Goesepitte 43 - Jan Supply

'Tomaten en biokippen van Vermeulen'
Jan Supply - Chef van Het Lekkere Westen

  • Alle tomaten en biokippen komen van Philip Vermeulen uit Ruddervoorde. 
  • Mijn gerijpt rundsvlees haal ik bij een bevriende beenhouwer van de Vleeshouwerij.  Proef eens van onze gerijpte côte à l'os, klaargemaakt in onze Mibrasa
  • Vanhauwaert delicatesse levert me dagverse Noordzeevis rechtstreeks van de vismijn in Zeebrugge.
Tips van de chef

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF