8Chef - Véronique Dewulf

'Catch of the day - laat je verrassen'
Véronique Dewulf - Chef van Het Lekkere Westen
 

  • Catch of the day, laat je verrassen !  Van Hauwaert uit Zeebrugge levert ons steeds kraakverse vis.  Dit kan ook bijvangst zijn. het is voor ons telkens een verrassing wat er geleverd wordt en een uitdaging om er mee aan de slag te gaan.  Wij ijveren op die manier voor duurzame Noordzeevisserij. 
  • Daarnaast West-Vlaams rood rund van Dierendonck, steeds en altijd fantastisch ! Ik bereid het op mijn plancha, net zoals de echte spanjaarden en je ziet gewoon het vlees perfect garen op cuisson. Het is een belevenis op zich en onze klanten verzamelen zich dan ook letterlijk rond onze plancha in onze volledige open keuken, die midden in de zaak staat, tussen de tafels. 
Tips van de chef
  • Wandel eens door de Romeinse vlakte in het duingebied 'De Westhoek', gelegen tussen de Panne en Koksijde. Bewonder de mooie bloemenpracht in de lente en wandel er tussen de vrijlopende ezeltjes.  
  • Voor een klein hap, proef eens van de heerlijke verse sliptongetjes in estaminet 'De Peerdevisscher'.
  • Logiestip : Patrick en Christine van B&B Evergreen in Koksijde zijn super lieve mensen en 's morgens kun je er genieten van een zalig ontbijt.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF