Het Lekkere Westen

Lekker Eten en Drinken in West-Vlaanderen

Lekkerste agenda

Bier aan Zee - 14-16 juni - Middelkerke

Kom de langste biertoog van België ontdekken tijdens de bierfeesten te Middelkerke ! Een weekend vol gezelligheid en sfeer, samen genieten van lekkere bieren op diverse terrasjes, uiteraard omkaderd met de nodige animatie voor jong en oud. Op het Epernayplein kan je terecht voor begeleide thema bierproeverijen in samenwerking met de Brussels Beer Challenge. 

Mise en Plage - 21 tem 23 juni - Knokke-Heist

De zomer begint lekker in Knokke-Heist !  Van 21 tot 23 juni kun je op het strand voor het Casino komen proeven van de fijnste culinaire gerechten, exclusief bereid door topchefs uit Knokke-Heist en de Zwinstreek. Maak je klaar voor Mise en Plage

A l'Ostendaise - Kom proeven - 22 en 23 juni - Oostende

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni gaan Oostendse chefs opnieuw creatief aan de slag met vis en schaaldieren uit de Noordzee. Een sfeervol evenement voor grote en kleine lekkerbekken !

Kok@Zee - 10 juli - De Haan

Voor de vierde maal organiseert het gemeentebestuur De Haan in samenwerking met de lokale gastronomen het culinair evenement Kok@Zee op woensdag 10 juli 2019 in het Domein La Potinière.  Geniet samen met vrienden van heerlijk gerechten in het sfeervolle park waarbij de streekproducten in de kijker staan.